Baran, dur durak bilmiyor

Baran, dur durak bilmiyor

Baran, dur durak bilmiyor
banner158
banner174

Körfez’de ‘insan odaklı hizmet’ anlayışı ile görev yaptıklarını belirten Başkan İsmail Baran, bu anlayışla hem vatandaş hem de esnaflarla bir araya geliyor, görüş ve önerilerini dinliyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, kent merkezinde ve kırsal kesimdeki çalışmaları yerinde inceleyerek, vatandaşlarla ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ziyaret ettiği her mahallede kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla selamlaşan, talep ve önerilerini alan Başkan İsmail Baran, özellikle ‘fahri meclis üyelerimiz’ dediği muhtarları da ziyaret ederek mahallenin ihtiyaçları noktasında görüş alışverişinde bulunuyor.

BİRLİKTE YÖNETİYORUZ

Vatandaşlara ‘sizlere kapımız her zaman açık’ diyerek yaşadıkları sıkıntıları ve çözüm önerilerini kendilerine her zaman iletebileceklerini belirten Başkan İsmail Baran, “Bizim düsturumuzda; ‘insanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışı var. Bizler bu düstur ile proje ve hizmet üretmeye devam edeceğiz. Biz belediyeciliği o koltuğu bizlere emanet eden Körfezliler ile birlikte yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

HALKIN DUASI ÖNEMLİ

Vatandaşların rızası ve hayır duasını almanın en büyük arzuları olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, yapılan hizmetlerden dolayı vatandaşlarımızın duyduğu memnuniyetin kendilerini mutlu ettiğini ve çalışma şevkini arttırdığını belirtti. Vatandaşlar ayrıca bayram boyunca devam eden temizlik çalışmalarından dolayı Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER