TÜRKİYE'NİN YÜZ AKI PALET 75, AVRUPA'YA AÇILDI

Ardahanlı genç iş insanı Berkay Kök, kurduğu Palet 75 Entegre Orman Ürünleri A.Ş. tesisiyle Türkiye’den sonra Avrupa’ya ihracat yapmaya başladı.

TÜRKİYE'NİN YÜZ AKI PALET 75, AVRUPA'YA AÇILDI
banner158
banner174

Ardahanlı genç iş insanı Berkay Kök, kurduğu palet 75 Entegre Orman Ürünleri A.Ş. tesisiyle Türkiye’den sonra Avrupa’ya ihracat yapmaya başladı.
Kocaeli’nin Dilovası ilçesinde 12 yıldır palet sektöründe hizmet veren genç iş insanı Berkay Kök, bünyesinde 20 kişiye iş istihdamı sağlıyor. Kocaeli’nde saygın bir iş insanı olan, hemşehrilerinin takdirini toplayan ve çevresinde sevilen bir isim olan Kök, eğitim başta olmak üzere, spor ve STK yapılanmasına büyük önem veriyor.‘Mutlu Müşteri’ sloganıyla müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmaya gayret ettiklerini açıklayan ARD Palet Tesisi Sahibi Berkay Kök: “En büyük kazancımızın müşterilerimizin memnuniyeti olduğuna inanırız. Firmamız 12 yıllık tecrübeye sahiptir! Kaliteli ürün ve uygun fiyat politikamız ile çalışıyoruz. Verdiğimiz söze bağlı kalır, çalışmalarımızda her zaman net ve açık oluruz. Etik değerler çerçevesinde şeffaf çalışmanın gerekliliğine inanır, dürüstlük ilkesinden taviz vermeyiz.
Her zaman açık ve şeffaf olmaya özen gösteririz. İş ortaklarımızı her konuda bilgilendirir, çalışanlarımıza değer veririz. Yaptığımız işten keyif alır ve gurur duyarız. Güvenli hizmet anlayışı ile etik değerler çerçevesinde şeffaf çalışmanın gerekliliğine inanır, dürüstlük ilkesinden taviz vermiyoruz. Tomruk tesisimiz ile kendi kerestemizi elde ediyoruz” dedi.
https://www.75entegre.com.tr
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER