Yavuz Çiftinin Hamisi Olduğu Öğrencilerden Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret

Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele (ÖNEM) Projesi  kapsamında Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Hanımefendinin Hamiliğini yaptıkları öğrenciler, Vali Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Yavuz Çiftinin Hamisi Olduğu Öğrencilerden Vali Yavuz’a Anlamlı Ziyaret
banner158
banner174

Hamiliğini yaptığı öğrencilerin makam ziyaretlerine eşlik eden aileleri, ÖNEM projesi sayesinde çocuklarında iyi yönde gelişmeler olduğunu belirterek kabullerinden ve bugüne kadar çocuklarına verdikleri desteklerden dolayı Yavuz Çiftine teşekkür ettiler.
ÖNEM projesinde koordinatörlük görevi üstlenen öğretmenler Sündüs Altuntaş ve Ümmügülsün Koyun’da ziyaret sırasında hazır bulunarak yıl içerisinde yapılan çalışma ve etkinliklere dair bilgiler verdiler. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızla bir araya gelmekten onları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, okul durumları hakkında öğrenci ve ebeveynlerinden bilgiler aldı.
ÖNEM projesinin en önemli ayaklarından biri olan hamilik hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Yavuz, özellikle dezavantajlı çocuklarımıza doğru rol modeller oluşturmak istediklerine değinerek herkesi bu noktada destek olmaya davet etti. Öğrencilerle yakından ilgilenen, sorularını içtenlikle cevaplayan, bir ihtiyaç ve talepleri olup olmadığını soran Yavuz Çifti, hediyeler vererek yeni yıllarını kutlayıp, sağlık ve başarılarla dolu bir ömür diledirler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER