banner166

KARTEPE’Lİ KADINLAR İSTANBUL’U KEŞFETTİ

KARTEPE’Lİ KADINLAR İSTANBUL’U KEŞFETTİ

 KARTEPE’Lİ KADINLAR İSTANBUL’U KEŞFETTİ
banner158
banner174

Kartepe’li  hanımlar, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri ile birlikte İstanbul’un kültürel ve tarihi yerlerimi gezdi.

Kartepe Belediyesinin ücretsiz olarak düzenlediği kültür turları devam ediyor. Kadınlar Kulübü üyeleri İstanbul’un kültürel değerlerini tanıma fırsatı yakalayarak, boğazının da keyfini çıkardı. Boğazın ve İstanbul’un doyumsuz manzarasını izleme fırsatı bulan bayanlara, tekne içinde eğlenceli vakit geçirdiler.

TARİHİ YERLER GEZİLDİ

Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri İstanbul kültür gezisinde, Panorama 1453 İstanbul Müzesi, Sultan I’nci Ahmet tarafından yaptırılan Sultan Ahmet Camii, Topkapı Sarayı, Bakırcılar Çarşısı, Mısır Çarşısı, Fatih Sultan Mehmet tarafından yaptırılan Eyüp Sultan Camii’ni ziyaret ettiler. Kadınlar kültür gezisini tekne turu ile sonlandırdılar. Günü birlik gezi sonrasında akşam saatlerinde Kartepe’ye dönen Kadınlar Kulübü üyeleri, “Başkanımıza sonsuz teşekkürler ediyoruz, spor merkezlerimizle, kültür gezilerimizle, KAR-MEK kursları ve farkındalık eğitimleri, seminerleri ile bizlerin sosyal ve kültürel gelişimimize vesile oldu. Allah razı olsun” dediler.

Güncelleme Tarihi: 03 Ekim 2017, 10:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER