Bariyerlere çarpan otomobil takla attı!

Derince D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla atarak yüz metre sürüklendi.

 Bariyerlere çarpan otomobil takla attı!
banner158
banner174

Kocaeli'nin Derince ilçesi D-100 karayolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil orta refüje çarptıktan sonra takla atarak yüz metre sürüklendi. Feci kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Derince D-100 karayolunda İstanbul istikametine seyir halinde olan Adnan Çiçekçi idaresindeki 77 BH 671 plakalı otomobil, Çenesuyu mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Süratli olan otomobil takla atarak yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra ancak durabildi. Kazayı görenlerin haber vermesi sonucu olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Kazada araç içinde mahsur kalan sürücü Çiçekçi ve beraberindeki 3 kişi, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu mahsur kaldığı yerden çıkartılarak ambulansa alındı. Sağlık durumu iyi olan yaralılar ambulanslarla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle D-100 karayolunun İstanbul istikametinde trafik bir süre kontrollü olarak verilirken kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekiciyle otoparka götürüldü. 

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2018, 17:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178