Başkanlardan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ziyaret

Yeni hizmet binasına taşınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; Başiskele, Kartepe, Körfez ve Gölcük Belediye Başkanlarını ağırladı

Başkanlardan, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a ziyaret
banner158
banner174

Yeni hizmet binasına taşınan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a diğer belediye başkanları hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Kandıra Belediye Başkanı Turan, yeni hizmet binasında Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’i ağırladı. Oldukça samimi bir havada gerçekleşen görüşmede başkanlar, ilçelerinde hayata geçirdikleri ve gerçekleştirecekleri projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmalarının yanında, dünya ve ülke gündemi üzerine de bir süre sohbet etti.

KANDIRA’YA AYRI BİR HAVA KATMIŞ
Yeni hizmet binası hakkında başkan Turan’dan bilgi alan ilçe belediye başkanları, Kandıra Yeni Belediye Hizmet Binasının Kandıra’ya ayrı bir hava kattığını ve çok beğendiklerini ve emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade etti. Başkanların nazik ziyaretleri dolayısıyla mutluluğunu ifade eden Başkan Turan, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, Başiskele Belediye Başkanı Mehmet Yasin Özlü, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’e ziyaretlerinde ötürü teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER