Depremzede çocuklar Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde yaşanan deprem felaketinin ardından Başiskele’ye yerleşen depremzede ailelerin çocukları Başiskele Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda gönüllerince eğlendi

Depremzede çocuklar Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda
banner158
banner174

Ülkemizi derinden sarsan asrın felaketi depremlerin izlerini silmek için tüm imkânlarını seferber eden Başiskele Belediyesi, deprem bölgelerindeki hizmetlerine devam ederken, ilçeye yerleşen depremzedelere de her türlü yardımı sağlıyor. Depremzede ailelerin her zaman yanında olmaya büyük özen gösteren Başiskele Belediyesi, depremzede ailelerin çocuklarını Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda ağırladı. Geleceğin teminatı çocukların trafik eğitimini küçük yaşlarda kazanmalarını sağlamak ve trafikte kurallara uyan bilinçli nesiller yetiştirmek amacıyla hizmet veren Başiskele Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda 13 depremzede çocuk eğitim aldı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Trafik ekipleri rehberliğinde yayaların ve araç sürücülerinin trafikte uyması gereken kuralları önce eğitim videoları eşliğinde teorik olarak öğrenen çocuklar, daha sonra uygulamalı eğitim için direksiyon başına geçtiler. Depremzede çocuklar, yayaların ve sürücülerin trafikte uyması gereken kuralları yaşayarak ve deneyimleyerek öğrenirken keyifli vakitler geçirdiler.



 Depremzede çocukların yaşadığı deprem felaketinin izlerini ve travmalarını en aza indirgemeye çalışan Başiskele Belediyesi, geleceğin teminatı çocukların gönlüne dokundu. Eğitim sonunda depremzede çocuklara kırtasiye seti ve çeşitli hediyeler de verildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2023, 13:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178