Doç. Dr. Nedim MALKOÇ aday adaylığı başvurusunu yaptı

Genel seçimlere az bir süre kala, milletvekilliklerine aday olacak kamu kurumları temsilcilerinin istifaları sürüyor.

Doç. Dr. Nedim MALKOÇ aday adaylığı başvurusunu yaptı
banner158
banner174

Gebze’nin tanımış simalarından ve köklü ailelerinden olan Boğaziçi Üniversitesi Eski Genel Sekreteri, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi ve Rektör Danışmanı, Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi Hakan Nedim Malkoç’ta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adaylığı dolayısıyla istifa eden bürokratlar arasında yer aldı. Özgeçmişi başarılarla dolu olan Malkoç, aday adaylığı için ön başvurusunu bugün Ak Parti İl Başkanlığı’na yaptı.

Doç. Dr. Nedim MALKOÇ KİMDİR?

Nedim Malkoç, 30 Nisan 1982 yılında Gebze’de doğdu. Aslen Trabzon Köprübaşılı olan Malkoç, ilk, orta ve lise öğrenimini Gebze’de yaptı.

Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamladı. Yeditepe Üniversitesi’nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans yaptı.

Ankara Üniversitesi’nde doktorasını tamamladı.

Örgütsel sinizm ve örgütsel bağlılık, örgüt kültürü yönetimi, spor yönetimi, yönetim bilimleri alanında da birçok çalışması olan Malkoç’un uluslararası dergilerde 19, ulusal dergilerde 4, uluslararası sempozyumlarda ise 12’ye yakın bilimsel bildirisi bulunuyor.

Akademik kariyerini ilk olarak 2016 yılında Karabük Üniversitesinde Araştırma görevlisi olarak başlayan Malkoç, 2017 yılında Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne öğretim görevlisi olarak atandı.

2018 yılında Gebze Teknik Üniversitesine Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı.

2019 yılında yeniden Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna atanan Malkoç 2021 yılında Doçent oldu. Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Yaşam Bilimleri Fakültesinde Doçent kadrosunda görev yapmaktadır.

Malkoç Akademik Kariyerinin Yanı Sıra İdari Anlamda Kritik Pozisyonlarda Görev Aldı

Türkiye’de Sağlık Temalı Devlet Üniversitesi olan ve Sağlık Bakanlığı ile yapılan afiliasyon protokolleri çerçevesinde ülke genelinde 19 farklı ilde 53 Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile 10 Şehir Hastanesi bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Personel Daire Başkanlığı görevini yürüttü.

Gebze Teknik Üniversitesinde Sağlık, Kültür ve Spor Daire başkanı olarak görev yaptı.

Boğaziçi Üniversitesinde Genel Sekreter olarak görev aldı.

Halen Sağlık Bilimleri Üniversitesinde Akademik ve idari Personelden sorumlu Rektör Danışmanı olarak görev yapmaktadır.

Malkoç Gebze sporda 10 yıl futbol oynadı. Gebze sporda antrenörlük görevi yaptı. Gebze spor kulübünde Başkanvekili olarak görev aldı.

Malkoç birçok STK da önemli görevler üstlendi.

Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Tümbifed ( Tüm Bürokratlar ve İş adamları Federasyonu) yönetim kurulu üyesi.

Türkiye Üniversiteler Spor Federasyonu Etik Kurulu Üyesi.

Spor sevdalısı Nedim Malkoç, evli ve bir erkek çocuk babasıdır.

Malkoç’un Yaptığı İdari Görevler

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (2016-2018), Gebze Teknik Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (2018-2019), Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (2019-2021), Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri (2021-2022), Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Başdanışmanlığı (2022- Halen), Türkiye Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Kurul Üyesi (2022- Halen), Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Etik Kurulu Üyesi (2022- Halen)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökhan Türkmen
Gökhan Türkmen - 1 yıl Önce

Hayırlı olsun Gebze’nin yetiştirdiği iyi bir bürokrat layıkıyla bu görevi de yapacak bilgi birikime sahiptir

SIRADAKİ HABER