Eşini öldüren katil zanlısı tutuklandı!

Gölcük’te bir restoranın bahçesinde eşi Kıymet Budak'ı (35) tabancayla vurarak öldüren Şafak Budak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Eşini öldüren katil zanlısı tutuklandı!
banner158
banner174

Önceki gün gece 01.00 sıralarında Gölcük Halıdere Körfez Mahallesi'nde Kıymet Budak (35) restoranın bahçesinde konuştuğu eşi Şafak Budak tarafından tabanca ile vuruldu. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kıymet Budak'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis, olayın ardından Budak’ın eşi Şafak Budak ile onun ağabeyi N.B.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şafak Budak tutuklanırken, ağabeyi N.B. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Bu arada olay, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Şafak Budak’ın eşiyle konuştuğu sırada tabancasını çıkarıp ateş ettiği anlar yer aldı.
İran asıllı Türk vatandaşı Kıymet Budak'ın cenazesinin alınması için ailesi ya da başka kimseler tarafından henüz bir başvuru yapılmadığı, cenazenin yapılan otopsi işlemlerinin ardından morgda bekletildiği öğrenildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER