GEBZE - DARICA Metro Hattının Tanıtımı Yapıldı

20 Ekim Cumartesi günü temeli atılarak, yapımına başlanacak olan Gebze - Darıca Metro Hattının tanıtım programı Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

GEBZE - DARICA Metro Hattının Tanıtımı Yapıldı
banner158
banner174

 20 Ekim Cumartesi günü temeli atılarak, yapımına başlanacak olan Gebze - Darıca Metro Hattının tanıtım programı Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un katılımıyla gerçekleştirildi.

 
Antikkapı’da gerçekleştirilen programa; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İlçe Belediye Başkanları, Siyasi Parti İl Temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.  
 
Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un yapmış olduğu konuşmalarında;“Değerli katılımcılar, Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin planladığı ve cumartesi günü temelini atacağı Gebze - Darıca Metro Hattının tanıtım programında sizlerle bir arada olmaktan, sizlerle bu heyecanı paylaşmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Kocaeli, Türkiye’nin en önemli sanayi kentlerinin başında geliyor. Özellikle Gebze bölgemiz sanayileşme konusunda oldukça yoğun bir bölge ve burada çalışan insanlarımızın ulaşımı da önemli bir sorun haline gelmeye başladı. Yeni yönetim çağdaş yönetim anlayışı içerisinde sorunların çözümü konusunda metro önemli bir aşamayı bizlere sağlamış olacak. Bu anlamda Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz kendi kaynaklarıyla bir metro yapımına Cumartesi günü atılacak törenle başlamış olacak. Bu sanayide çalışan işçilerimizin güvenli bir şekilde modern ulaşım araçlarıyla işlerine, evlerine gidebilmesi bakımından da oldukça önemlidir. Trafik yoğunluğunun azaltılması, trafik kazalarının önlenmesi gibi birçok konuyu da içinde barındıran önemli ve büyük bir projedir. Bu projeyi kendi planlamasına dahil eden ve kendi kaynaklarıyla yapımına başlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanımıza ve onun şahsında emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum.” diyen Sayın Valimiz, Gebze - Darıca Metro Hattının ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diledi.
 
Sayın Valimizin konuşmalarının ardından Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumartesi günü temel atma töreni ile yapımına başlanacak olan Gebze- Darıca Metro Hattı hakkında bilgi sunumunda bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER