Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı. Kandıra Belediyesinden yapılan açıklamaya göre tüm birimlerin yeni hizmet binasına taşınması tamamlandı ve yeni hizmet binası vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladı
banner158
banner174

Kandıra Belediyesi Yeni Hizmet Binasına taşındıklarını duyurdu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019 yılında yapımına başlanan, akıllı bina olarak inşa edilen ve 62 milyon liraya malolan Kandıra Belediyesi’nin 13.800 m2’lik yeni hizmet binası vatandaşların hizmetine sunuldu. Belediyeye ait tüm birimlerin taşındığı yeni bina Kandıra’da belediye hizmetlerinin tamamının tek çatı altından verilmesine ve 16 birimin bir arada çalışmasına imkan sağlayacak. Kandıra Belediyesi’nin içinde bulunduğu hizmet binasının eski oluşu ve hizmet birimlerinin farklı yerlerde olması nedeniyle yaşanan sıkıntılar yeni bina ile ortadan kalkacak.

BÜYÜKŞEHİR’İN BİRİMLERİ DE AYNI BİNADA HİZMET VERECEK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Kandıra Şube Müdürlüğü’nün de yakında taşınacağı yeni hizmet binasında,  Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı Çiftçi Danışma Ofisi, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Kent Kart Ofisi de hizmet vermeye başladı. Yeni bina Kandıra’ya yönelik Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin tamamının buradan tek çatı altında vatandaşlara sunulmasına da imkan sağlıyor. Birimlerin aktif hale getirilmesi sonrası çiftçiler ve ihtiyaç sahipleri kent kart ile çiftçilere verilen desteklemelerle ilgili Büyükşehir’in ana binasına gelmeden başvurusunu yapabilecek

BAŞKAN TURAN: DAHA İYİ HİZMET VERECEĞİMİZE İNANIYORUZ
Kandıra Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Eylül ayından itibaren BELSİS sistemini kullanmayan ve direkt vatandaşla ilişkisi bulunmayan birimlerin peyderpey taşınmaya başladığı yeni hizmet binası BELSİS sisteminin alt yapısının tamamlanması ve güvenlik birimlerinin oluşturulmasının ardından tüm birimlerin taşınmasına hazır hale getirildi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan da belediye başkanı için hazırlanan gösterişten uzak, sade mobilyalarla döşenmiş yeni makam odasına taşındı. Başkan Turan, yeni binada vatandaşlara daha kaliteli ve daha iyi hizmet edeceklerine inandıklarını ifade etti.

VATANDAŞLAR MEMNUN
Yapımında yerli malzemenin kullanıldığı Kandıra Belediyesi hizmet binası tamamen akıllı bina olarak inşa edildi ve iklimlendirme sistemi ile ısıtılıp soğutuluyor. Zemin artı üç kattan oluşan binanın zemin altında yapılan iki katında ise toplam 190 araçlık otopark bulunuyor. Bina vatandaşların hizmete en kolay şekilde ulaşmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış ve vatandaşlar gitmek istedikleri ilgili birimlere danışma tarafından yönlendirilerek refakatçiler eşliğinde çıkarılıyor. Geniş ve ferah bir ortama sahip olan yeni binadan vatandaşlar da memnun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER