banner166

Karaosmanoğlu, Artvinlileri konuk etti

Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Batum ve Havalisi Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimi makamında konuk etti.

 Karaosmanoğlu, Artvinlileri konuk etti
banner158
banner174

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvin Batum ve Havalisi Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimi makamında konuk etti. Sivil Toplum Kuruluşlarının “Samimiyet, Tevazu ve Kardeşlik” ilkeleri etrafında Kocaeli’de ülkenin birlik ve beraberliği için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü’nü kurarak bu alanda topluma hizmet üreten STK’lara destek veriyoruz. Genç ve başarılı bir ekibimiz orada özveriyle çalışıyor. Bu birimlerimizle temel amacımız kent bilincinin oluşturulmasına katkı sunmak, bugünlerde dünden daha fazla ihtiyacımız olan kardeşliğimize destek vermek” dedi.

 

KALYONCU: ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVLERİN FARKINDAYIZ

Federasyon Başkanı Mikail Kalyoncu ise görüşmede, “Artvinliler Federasyonu olarak, Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizlerden çok memnunuz. Özellikle STK’lara ve bizlere verdiğiniz destek için çok teşekkür ediyorum. Doğduğumuz yerlerin kültürünü, doyduğumuz yer Kocaeli’de yaşatma ve tanıtma şansını verdiğiniz için sizlere ve ekibinize çok müteşekkiriz. STK olarak üzerimize düşen görevlerin farkındayız. Bugünlerde yaşadığımız süreçte devletimizin ve milletimizin daha güçlü bir şekilde geleceğe koşması için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek için yoğun biçimde çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

BİR DÜNYA İNSANI OLMAYI BAŞARACAK İNSAN KEŞFİNDE OLMALIYIZ

Doğu’nun, Batı’nın, Güney’in ve Kuzey’in kardeşlik dokusunun bozulmaması için STK’lara büyük görev düştüğünü görüşmede dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün içinde yaşadığımız çağın kendine ait meseleleri, toplumsal hafızası ve düşünce biçimleri vardır. Çağını tekrar kuracak, kurarken kendi medeniyet ilkelerini tekrar ortaya çıkaracak ve bütün insanlığın saadeti için bilgi, ahlak, adalet, hikmet, irfan, erdem gibi kıymetli evrensel kıymetlere dönüştürecek, bunu yaparken bir dünya insanı olmayı başaracak insan keşfinde olmalıyız. Bunun içim gençliğimize ve STK’lara önem veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşmede Basın Yayın Dairesi Başkanlığı Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürü Alper Yalınalp de hazır bulundu.

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 12:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER