Kocaeli Emniyetinden uyuşturucu operasyonu!

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze, Körfez ve Derince’de uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili operasyonlar gerçekleştirdi.

Kocaeli Emniyetinden uyuşturucu operasyonu!
banner158
banner174

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gebze, Körfez ve Derince’de uyuşturucu kullanımı ve satışıyla ilgili operasyonlar gerçekleştirdi. Bu operasyonlar sonucunda 8 şüpheli gözaltına alındı ve yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ile silah ve para ele geçirildi.

Aramalarda 228 gram kannabinoid, 10 gram metamfetamin, 1 adet tüfek, 1 tabanca, 10 adet fişek, 2 adet hassas terazi ve uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 3 bin 125 lira bulundu.

Gözaltına alınan şahıslardan 5'inin uyuşturucu kullanıcısı olduğu tespit edilerek serbest bırakıldı. Ancak Ö.S, B.S. ve G.K. isimli şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen Ö.S. adlı kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, B.S. ve G.K. ise tutuklandı. Bu sayede uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında önemli adımlar atılmış oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER