Kocaeli’deki firmalara iş yapma yasağı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü’nün Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, Kocaeli’de faaliyet gösteren 3 firmanın iş yapması yasaklandı.

Kocaeli’deki firmalara iş yapma yasağı!
banner158
banner174

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından alınan kararlar Resmi Gazete’de yayınladı. Alınan karara göre Kocaeli’de faaliyet gösteren 3 firmanın iş yapması yasaklandı

Buna göre, Gölcük’te bulunan inşaatları öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Nida Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi. Bunun yanında şirket ortağı Şahin Bal’ın yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

Bir diğer karar göre, Çayırova’da bulunan inşaatları öngörülen esaslara göre denetlemediği anlaşılan Şahinöz Yapı Denetim Ltd. Şti.’ne bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine, şirket ortağı Ali Uzunoğlu’nun yeni iş almaktan men cezası süresi içerisinde herhangi bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunda teknik bir görev almaması ve başka bir yapı denetim veya laboratuvar kuruluşunun ortağı da olmamasına karar verildi.

Aynı karara göre, İzmit’te bulunan iki ayrı yapıyı öngörülen esaslara göre denetlemediği Eytun Yapı Denetim ve Ltd.Şti.’ne ve kuruluş ortağı Yasin Yaman’ın  bir yıl süre ile yeni iş almaktan men cezası verilmesine karar verildi.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2023, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER