Kutsal Emanet Emniyet Müdürüne teslim edildi

Uğur GENCER/ Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı dolasıyla Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu 4-B sınıfı öğrencileri ve kardeş okulları Bilecik Bozüyük Halime Hatun Anaokulu ile koordineli yürüttüğü ”kutsal emanetimiz etkinliği” ile öğrenciler sıra ile evlerin de ağırladığı Türk bayrağımızı Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’a takdim ettiler.

Kutsal Emanet Emniyet Müdürüne teslim edildi
banner158
banner174

Çanakkale Zaferi’nin 104. Yılı dolasıyla Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu 4-B sınıfı öğrencileri ve kardeş okulları Bilecik Bozüyük Halime Hatun Anaokulu ile koordineli yürüttüğü ”kutsal emanetimiz etkinliği” ile öğrenciler sıra ile evlerin de ağırladığı Türk bayrağımızı Darıca Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap’a takdim ettiler.  

Proje sorumlusu öğretmenlerden Özlem Özköylü “amacımız çocuklara okul öncesi yaşlardan başlayarak vatanına milletine, bayrağına bağlı çocuklar olmasını sağlamak” olduğunu belirtti.

Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap Gebze Hadiye Cemre Altıntaş Anaokulu Müdürü Sevinç Can ve Özlem Özköylü’ye düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkür ederken minik öğrencileri gözlerinden öptü.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2023, 17:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178