Kuyumcu hırsızları yakalandı! Kaçırılan çocuk yanlarında çıktı

İzmit’te kuyumcuda bileziklere bakma bahanesi ile 60 bin TL değerinde hırsızlık yapan 1'i kadın 3'ü çocuk 4 kişi yakalandı. Şüpheli S.P.'nin yakalandığı araçta İzmir'den kaçırılan bir çocuk bulundu.

Kuyumcu hırsızları yakalandı! Kaçırılan çocuk yanlarında çıktı
banner158
banner174

Olay 5 Eylül günü öğle saatlerinde, İzmit Tepecik Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Çarşaf giyerek yüzlerini saklamaya çalışan bir kadın yanında 3 çocukla birlikte kuyumcuya girdi. Suriyeli olduğu belirten kadın bileziklere bakarken, arkalarında bulunan suça dahil edilen bir kız çocuğu ise tezgahın yanında bulunan yüzük tablasını çaldı.Olayla ilgili çalışma başlatan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlık olayına karışan şüphelileri tespit ederek Düzce'de olduklarını belirledi. Yapılan operasyonlarda S.P. isimli kadın ve yanındaki 3 çocuk yakalandı. S.P.'nin 23 Haziran'da İzmit'te başka bir kuyumcudan da hırsızlık yaptığı belirlendi. S.P. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 3 çocuk ailelerine teslim edildi

Yapılan çalışmaların devamında S.P.'nin yakalandığı araçta bulunan K.P. isimli şahsın 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. K.P. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.Ayrıca S.P.'nin yakalandığı araç içerisinde bulunan S.K. isimli yaşı küçük şahsın İzmir'de "Çocuğun Kaçırılması ve Alıkonulması" konusuyla ilgili mağdur konumunda arandığı tespit edildi. S.K. gerekli işlemlerin ardından çocuk yurduna teslim edildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER