OSMANGAZİ ORATOKULU YÜZMEDE DE MALDALYALARI TOPLADI

Uğur GENCER/ Kocaeli il genelinde yapılan yüzme yarışlarında başarısıyla adından söz ettiren Gebze Osmangazi Ortaokulu öğrencileri okul sporları kapsamında 12 madalya olarak büyük bir başarıya imza atarak gurur kaynağımız oldular.

OSMANGAZİ ORATOKULU YÜZMEDE DE MALDALYALARI TOPLADI
banner158
banner174

Kocaeli il genelinde yapılan yüzme yarışlarında başarısıyla adından söz ettiren Gebze Osmangazi Ortaokulu öğrencileri okul sporları kapsamında 12 madalya olarak büyük bir başarıya imza atarak gurur kaynağımız oldular.

BU GURUR HEPİMİZİN

İşte Gebze Osmangazi Ortaokulu öğrencilerinin başarısı;

Okullar arası Yıldız Kızlar yüzme il birinciliği müsabakalarında Ecren KARAGÖL 400 metre Serbest, 200 metre Sırtüstü, 200 metre Kelebek ve 100 metre Kelebekte Kocaeli birincisi.

Yıldız Erkekler yüzme il birinciliği müsabakalarında Kağan KOÇAL ise 400 metre Serbest, 200 metre Karışık, 100 metre Sırtüstü ve 50 metre Sırtüstünde Kocaeli birincisi.

Kerem YILMAZ 200 metre Sırtüstü ve 100 metre Sırtüstünde il üçüncüsü olurken 200 metre Karışık ve 50 metre Sırtüstünde Kocaeli dördüncüsü oldu.

Gebze Osmangazi Ortaokulu Müdürü Özcan TUNCER, okulumuzun İl genelinde okul sporları kapsamında gösterdikleri üstün başarıdan dolayı şahsım ve öğretmenlerimiz adına bu gururu bizlere yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Grup müsabakalarında da başarılar diliyorum. Dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2023, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner178