SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastane Yönetiminden Kreş ve Gündüz Bakım Evi Ziyareti

Uğur GENCER/ 2013 yılından bu yana hizmet veren hastane kreşine hastane yöneticileri; Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın, Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sinan Arslan, Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Müdür Yardımcısı Gözde Tilki tarafından yapılan ziyarette Kreş Yöneticisi Gülşah Başak eşlik etti.

SBÜ Derince Eğitim ve Araştırma Hastane Yönetiminden Kreş ve Gündüz Bakım Evi Ziyareti
banner158
banner174

 Uğur GENCER/ 2013 yılından bu yana hizmet veren hastane  kreşine  hastane yöneticileri; Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın,  Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sinan Arslan,  Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim, Müdür Yardımcısı Gözde Tilki tarafından yapılan ziyarette Kreş Yöneticisi Gülşah Başak eşlik etti.

Başhekim Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın yapılan kreş gezisi sonrası, çocukların sağlığı, ve eğitimi için her şeyin düşünüldüğünü, hastane çalışanlarının da kreş hizmetinden çok memnun olduğunu, çocuklarını eğitimi ve gelişimi için  kreş ekibine güvendiğini belirtti.

Hastane İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim ise  kreşin her eğitim ve öğretim dönemi öncesi yenilendiğini, ihtiyaçlar karşılanırken çok dikkatli davranıldığını kaliteden ve güvenden asla taviz verilmediğini bu konuda gösterilen hassasiyeti dile getirirken çocukların sağlığı için alınan önlemler hakkında kısa bir bilgi verildi.

İngilizce, Drama, Spor gibi nitelikli derslerinde verildiği hastane kreşimizde renkli ve eğlenceli etkinlikler ile desteklenmekte olduğu bildiren Kreş Yöneticisi Gülşah Başak çocukların  Covid-19 pandemisi süresince fedakarca halkın tedavi ihtiyaçlarını karşılayan tüm sağlık emekçilerine, kreş öğretmenleri ve çalışanları adına  teşekkür etti.
Gezi sonrası hastane yöneticileri  tarafından kreş ve gündüz bakım evi çalışanlarına teşekkür ederek plaket verildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2021, 16:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER