Sokak ortasında arkadaşını öldüren şahıs tutuklandı

Gölcük'te daha önceden husumet yaşadığı arkadaşını sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren Kenan Cesur adlı şahıs sevk edildiği mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Sokak ortasında arkadaşını öldüren şahıs tutuklandı
banner158
banner174

Edinilen bilgiye göre, dün akşam 18.30 sıralarında Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesinde  yakın zamanda cezaevinden çıkan Kenan Cesur(37), Yalı Mahallesi’nde birlikte kahvehanede oturduğu köyden arkadaşı olan ve yakınları arasında Mahir diye tanınan Ramazan Çar(41) ile bir süre sonra mekandan ayrıldı. Birlikte sokakta yürüyen ikili daha sonra Kenan Cesur'un evine gitti. Burada ikili arasında çıkan tartışmada Cesur, evindeki tüfek ile Çar’a 7 el ateş etti. Ayağına isabet eden saçmalar ile yaralanan Çar, kendini dışarıya atarak kaçmaya çalışırken ateş etmeye devam eden arkadaşı tarafından sokak ortasında başından vurularak yere yığıldı. Kanlar içinde yerde kalan Çar’ı görenler durumu 112 Acil Yarım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede Çar’ın hayatını kaybettiği belirlendi.
Ölen Mahir Çar’ın cansız bedeni polis ekiplerinin incelemesinin ardından cenaze aracı ile morga kaldırıldı. Arkadaşını vuran Cesur ise kaçmaya çalışırken Garipler Mezarlığı mevkiinde polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Cesur, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER