TEM Otoyolunda feci kaza; 2 ölü; 1 yaralı !

Tem Otoyolu Körfez Kirazlıyalı mevkii Ankara istikametinde dün gece geç saatlerde meydana gelen kazada 2 kişi yaşamını yitirdi, bir kişi ise ağır yaralandı

TEM Otoyolunda feci kaza; 2 ölü; 1 yaralı !
banner158
banner174

Edinilen bilgi ve iddialara göre;Tem Otoyolu Körfez Kirazlıyalı mevkii Ankara istikametinde TEM Şirinyalı'da arızalanan 41 ANN 173 plakalı aracın sürücüsü dörtlülerini yakıp durumu çekiciye bildirdi. Olay yerine kısa sürede Erdinç Gökçimen’in kullandığı oto kurtarıcı geldi. Arızalanan aracın çekiciye yüklendiği sırada plakası öğrenilemeyen bir TIR, önce arızalanan otomobile ardından da çekiciye çarptı.

Kazada iki kişinin bulunduğu araç adeta kağıt gibi katlandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan 41 yaşındaki Özlem Ayna’nın cansız bedenine ulaşıldı. 2 çocuk annesi olan ve çevresinde oldukça sevilen Özlem Ayna’nın ölümü tüm sevenlerini yasa boğdu. Ağır yaralanan 29 yaşındaki çekicinin sürücüsü Erdinç Gökçimen ile ismi öğrenilemeyen bir yaralı da hemen hastaneye sevk edildi. Durumu ağır olan Erdinç Gökçimen doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Diğer yaralının ise durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER