Trafik Eğitim Parkında yoğun mesai

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkında 3 farklı yaş grubuna 2 farklı trafik eğitimi veriliyor

Trafik Eğitim Parkında yoğun mesai
banner158
banner174

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı olarak haziran ayında faaliyete başlayan, Marmara Bölgesinin en büyük Trafik Eğitim Parkında 3 farklı yaş grubuna eğitimlerini sürdürüyor. Teorik Eğitim ve Parkur Eğitimi olarak 2 farklı eğitim alan öğrenciler, eğitim sonunda sertifika alarak trafik gönüllüsü olmaya hak kazanıyor.

ÇOCUKLARA TRAFİK EĞİTİMİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Marmara Bölgesinin en büyük Trafik Eğitim Parkını haziran ayında hizmete aldı. Ulaşım Dairesi Başkanlığına bağlı olarak hizmet veren Trafik Eğitim Parkı, diğer kamu kurumlarının eğitim ihtiyaçlarına cevap veriyor.

2 FARKLI EĞİTİM

12 ilçeden İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel ve resmi okullar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi E-Belediye sekmesinden elektronik olarak Trafik Eğitim Parkından eğitim randevusu talebi oluşturulabiliyor. Randevu verilen okulların Trafik Eğitim Parkına ulaşımını da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sağlıyor. Teorik Eğitim ve Parkur Eğitimi olarak 2 farklı eğitim alan öğrenciler, program sonunda sertifika alarak trafik gönüllüsü olmaya hak kazanıyor.

2100 ÖĞRENCİYE EĞİTİM

Okulların açıldığı eylül ayı itibariyle eğitim faaliyetleri yoğunlaşan Trafik Eğitim Parkında, sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde 5 seans eğitim veriliyor. Trafik Eğitim Parkı açıldığı günden bu yana 2 bin 100 öğrenciye trafik eğitimi verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER