VALİMİZ SAYIN HÜSEYİN AKSOY 15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZ POLİS MEMURU SERDAR GÖKBAYRAK’IN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde görevli iken 15 Temmuz akşamı yaşanan hain darbe girişiminde şehadet mertebesine eren Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesine ziyarette bulundu.

VALİMİZ SAYIN HÜSEYİN AKSOY 15 TEMMUZ ŞEHİDİMİZ POLİS MEMURU SERDAR GÖKBAYRAK’IN AİLESİNE ZİYARETTE BULUNDU.
banner158
banner174
Ziyarette; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’a, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü ve Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil eşlik etti.

Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil’in şehidimiz için yaptığı duanın ardından Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını veren Şehidimiz Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ı ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

 

Şehidimiz Polis Memuru Serdar Gökbayrak’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Valimize teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER