banner166

Yaşlıları dolandıran zanlı yakalandı!

Karamürsel’de kendisini polis ve savcı diye tanıtarak yaşlı vatandaşları dolandırarak 1 milyon TL’lik vurgun yapan şahıs İstanbul'da yakalandı

Yaşlıları dolandıran zanlı yakalandı!
banner158
banner174
 Karamürsel'de F.S. adlı şahıs kendisini polis ve savcı diye tanıtarak dolandırdığı kişilerden yaklaşık bir milyon TL’lik vurgun yaptı. F.S. isimli şahıs Karamürsel’de ikamet eden 70 yaşlarındaki yaşlı vatandaşı polis ve savcı olduğunu söyleyerek para istedi. Yaşlı vatandaş da parayı vermeyi kabul etti. F.S. simli şahıs izini kaybettirmek adına 3 farklı zamanda 3 farklı kiralık taksiyle yaşlı vatandaştan toplam 424 bin TL parayı teslim aldı. Bunun üzerine dolandırıldığını sonradan fark eden vatandaş 15 Aralık’ta polis ekiplerine durumu bildirdi.

YALOVA'DA 500 BİN TL

Harekete geçen polis ekiplerinin çalışmaları sonucunda fiziki takip sonucunda F.S. adlı şahıs dün   İstanbul Pendik’te yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın Çarşamba günü de Yalova’da yine aynı yöntemle kandırdığı vatandaştan 500 bin TL dolandırdığı öğrenildi. Şahsın daha önce dolandırıcılık ve hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu öğrenildi. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen şahsın tamamlanan işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2020, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER