KARTEPE ALO EVLAT HATTI TRT’DE

KARTEPE ALO EVLAT HATTI TRT’DE

 KARTEPE ALO EVLAT HATTI TRT’DE
banner158
banner174

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ödüllü projesi “Alo Evlat Hattı” hakkında TRT Haberin sorularını cevaplandırdı. Belediye Başkanı Üzülmez “Kartepe’li büyüklerimize 24 saat hizmet veriyoruz” dedi

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in sosyal belediyecilikte örnek teşkil eden ve ödüllü projesi olan Alo Evlat Hattı, TRT Haber’de gündem oldu. Ödüllü proje olan Alo Evlat Hattı Projesi hakkında merak edilen sorulara Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez cevap verdi. Belediye Başkanı Üzülmez “Özellikle sosyal belediyecilik kavramı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde asli görevler arasında girmiştir. Ak Parti belediyeler; arasında sosyal belediyecilik alanında yarış yapılmaktadır. Bu yönde bir çok proje hayata geçirilmiştir. Bizlerde patentini aldığımız “Alo Evlat Hattı” projesini hayata geçirdik. Bizim zamanımızda evin küçükleri büyüklerin ihtiyaçlarını karşılardılar. Bu güzelliklerin yeniden yaşanması sağlıyoruz. Evladı yanında olmayan yada evladı olmayan, fiziksel açıdan kendisine bakacak durumda olmayan Kartepeli yaşlılarımıza evlatlık yapılmaktadır. Bir evde neye ihtiyaç varsa bunların hepsi giderilmektedir” dedi.

TÜRKİYE’NİN GURURU OLDUK

Konuşmasına devam eden Başkan Üzülmez “Alo Evlat Hattı Projesi’nin hayata geçmesinde altı kişilik ekiple başlamıştık. Şimdi onlarca sayıya ulaştık. Projede yer alacak kişiler itinayla seçilmektedir. Sorumluluk düzeyi yüksek gönüllüğü önemseyen arkadaşlarımızla hizmet veriyoruz. Projede yer alan arkadaşlarımla gurur duyuyorum. 371 11 71 nolu telefon arandığı zaman sıcak diyaloglar sağlanmıştır. Artık birbirlerinin sesinden tanıyorlar. Sadece evlerindeki bakımlarıyla değil, onların sosyal hayatın içerisinde olmasını da sağlıyoruz. Piknik, tiyatro, sinema, geziler gibi etkinlikler ile ruhsal ve psikolojik ihtiyaçlara da karşılık veriyoruz” açıklamasında bulundu.

TÜM TÜRKİYE’YE DE

Sözlerine devam eden Belediye Başkanı Üzülmez “İnandığınız, güzel, temiz niyetli bir iş yaptığında bu proje kendiliğinden takdir görebiliyor. Bunun son örneği de TRT Haber kanalımızla yaptığımız bu çalışma ile görmüş oldu. Projemizi duyan ve talep eden TRT Haber temsilcimiz ile bu güzel projemizi TRT Haber ekranlarından tüm Türkiye’ye de tanıtma ve anlatma imkanı bulduk. Haber yayınlanır yayınlanmaz Gaziantep gibi uzak şehirlerimizden bile teşekkür telefonları aldık. Projeye inanan, destek veren emeği olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER