Kocaeli TV Sadece TÜRKSAT 4A'da

Kocaeli TV Sadece TÜRKSAT 4A'da

Kocaeli TV Sadece TÜRKSAT 4A'da
banner158
banner174
Kocaeli’nin ilk uydu televizyonu Kocaeli TV, 1 yıl önce Kapsama alanını daha geniş alanlara yaymak için 3A uydusundan Türksat 4A uydusuna geçmişti.. 1 yıl boyunca 3A ve 4A uydularından yayın yapan Kocaeli TV’nin Türksat 4A’ya geçiş süreci tamamlandı.

Yeni yıl itibariyle Türksat 3A uydu frekansını kapatan Kocaeli TV artık sadece Türksat 4 A frekansıyla ekranını çok daha geniş bir kapsama alanıyla dünyaya açtı. Mevcut Türksat Kanalları içersinde Kocaeli TV’nin 2 yayını olduğundan Kocaeli TV’nin kapattığı 3A yayını yerine 4A’yı izlemek için Televizyonlarınızın kanallar kısmında arama yaptığınızda sıralamada Yeni Kocaeli TV adıyla yer alan Kocaeli TV’yi aynı şekliyle izleyebilirsiniz.

Bu kapsama alanına ilk defa girecekseniz Kocaeli TV’nin 4A’daki frekansını uydu alıcınıza kaydetmeniz yeterli. Kocaeli TV’nin frekansı: TÜRKSAT 4A FREKANS 12.034 MHZ (megahetz) DİKEY SYMBOL RATE : 27.500 FEC : 5/6 Bu ayarı ister uydu alıcınızın ayarlar menüsünden manuel olarak girebilir isterseniz de uydu alıcınızı güncelleyerek yeni frekansı otomatik olarak yükleyebilirsiniz.
Manuel olarak işlemi gerçekleştirmek istediğinizde uydu alıcınızın ayarlar menüsünden frekans arama tepe ekleme, şebeke aramayı açık konuma getirerek güncel frekanslarımızı aratabilir, Kocaeli’nin dünyaya açılan kapısı Kocaeli TV’nin yayınlarına kesintisiz olarak ulaşabilirsiniz.

KOCAELİ TV’NİN TÜRKSAT 4A’YA GEÇİŞ SÜRECİ TAMAMLANDI..YENİ KOCAELİ ADIYLA YAYINDA MANUEL OLARAK DA AYARLAYABİLİRSİNİZ.OTOMATİK GÜNCELLEME YAPARAK DA ULAŞABİLİRSİNİZ

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2017, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER