Misyonunu tamamlayan Tayyip Erdoğan değil AK Partidir

15 Temmuz sonrası Türkiye’de olup bitenler ile ilgili olarak her kafadan bir ses çıkarken Türkiye’de darbe yapmak amacı ile suçlanan FETÖ ile ilgili asıl sorgulanması gereken siyasi kurumun AK Parti olduğu gerçeği tam olarak kamuoyuna anlatılmış değil.

Misyonunu tamamlayan Tayyip Erdoğan değil AK Partidir
banner158
banner174
 FETÖ yada başka bir örgütün hedeflerine daha kolay varabilmek için muhalefet partilerinin yerine iktidar partisinin içerisinde yuvalanmasını gerektiği hemen herkes tarafından kabul edilecek bir gerçekken AK Partili bir siyasetçinin çıkıp özeleştiri yapmaması da kafaları karıştırıyor.
Biz geçtiğimiz hafta sonu “AK Parti kendisini fesh etmeli ve Cumhurbaşkanı Erdoğan gözetiminde yeni bir parti kurulmalı ve bu parti kurulduktan sonra AK Parti içerisinde FETÖ’cü olarak bilinen hiçbir siyasetçi kurulacak partiye alınmamalıdır” diye yazmıştık.
Yazıdan sonra bizi arayan yada mesaj yazan pek çok AK Partili arkadaşımız “Yüksel Bey AK Partiye biraz haksızlık ediyorsun, partimizin Türkiye’ye yapacağı daha pek çok hizmet var, Genel merkezimiz parti içerisindeki FETÖ’cüleri temizleyecek” şeklinde gönül koydular.
Ancak Cumartesi günü İçişleri bakanı Efkan Ala81 İl Emniyet müdürlüğünden 74 tanesi FETÖ’cüydü, Emniyet müdürlüğündeki 7 bin personelden 6 bin 500 tanesi FETÖ’cüydü” şeklinde açıklama yapınca bizde kendimizi bir noktada kurtarmış olduk.
AK Parti 03 Kasım 2002’den sonra girdiği her seçimi Tayyip Erdoğan sayesinde kazanıyor, Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı sona erdikten sonra hayatına sade bir vatandaş olarak devam ettiği süre zarfında AK Partinin arkasında durduğu her seçimde parti kesintisiz iktidar olmaya devam edecektir.
Birde işin başka boyutu var yapılacak ilk genel seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan elini kaldırıp “ Ben bu seçimde SP’yi yada başka bir siyasi partiyi destekliyorum” desin göreceksiniz AK Parti yüzde 3 oy bile alamayacaktır.
Bu durumu bilen AK Partinin yurt genelindeki yöneticileri hangi belediye başkanının, hangi milletvekilinin, hangi meclis  üyesinin FETÖ’cü olduğunu çok iyi biliyorlar, Ancak geçmişte FETÖ ile iç içe girmiş çok sayıda ilişki olduğu için maalesef işin üzerine gitmekten çekiniyorlar.
İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından açıklanan oranlar aşağı yukarı Devletin bütün kurumlarında aynı orandadır, Devler kurumları bilinen yada bilinmeyen sebeplerden dolayı maalesef FETÖ’ye teslim edilmiştir.
Bu yüzden tekrar belirtiyoruz AK Parti’nin ne FETÖ ile nede başka bir Örgüt ile mücadele edecek ne gücü nede morali kalmıştır, Bu yapı böyle devam ettiği süre zarfında da AK Partinin etki alanı gittikçe zayıflayacaktır.
AK Partinin misyonu 15Tremmuz tarihinde tamamlanmıştır,Devletin bütün kadrolarını FETÖ’ye teslim eden AK Parti Genel merkezi kendisini feshetmeli ve partinin yeniden yapılanmasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bırakmalıdır.
Gördüğümüz odur ki şartlar ne olursa olsun Halk Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı seviyor ve başta FETÖ olmak üzere bu tür “paralel yapılanmalar” ile baş edebilecek tek liderin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğuna inanıyor zira Erdoğan’dan başka FETÖ ile mücadele eden kimse yok.
Bir kez daha belirtiyoruz misyonunu tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan değil AK Partidir, AK Partinin en üst yöneticisinden en alttaki mahalle temsilcisine kadar var olan bütün yöneticilerinde bizim gibi düşündüklerini biliyoruz.
Burada mesele İlk adımın atılması ve AK Partili bir siyasetçinin “Biz bu işi beceremedik” demesidir.
Gerisi Cumhurbaşkanı Erdoğan için 24 saatlik iştir.
 
 
 

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2016, 18:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER