Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 40 otobüs alacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 40 otobüs alacak

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 40 otobüs alacak
banner158
banner174

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis oturumunda daha önceden alınan 200 otobüse tane daha eklendi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Aralık ayı olağan meclis oturumu Leyla Atakan Kültür Merkezi, Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu başkanlığında yapıldı. Meclis oturumunda gündem maddeleri arsında yer alan Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nın talebi doğrultusunda 40 adet otobüs daha belediye bünyesine katılacak. Hatırlanacağı gibi daha önceden 200 otobüsün alınmasına karar verilmişti.

 

HAT KİRALANACAK

Ayrıca Toplu Taşıma Dairesi Başkanlığı'nın, 258 Sultaniye- Kartepe/ İzmit toplu taşıma hattı ile 259 Serinlik-Kartepe/İzmit toplu taşıma hattının kiralanmasına karar verildi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nın, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Şehir Tiyatroları Şube Müdürlüğü’nde istihdam edilecek Sanatçı, Sanat Uygulatıcısı ile Sahne Uygulatıcısı çalıştırılması ve ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili teklif komisyona gönderildi. 

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER