Gebze'den Bolu'ya Çıkartma

Merkez üssü Gebze olup yurt geneline hizmet veren Ebrar Organizasyon, 10 kişilik semazen,müzisyen ekibi ve ilahi ezgi sanatçımız Serkan Şahin'den Bolu'da yapılan Mevlana'yı Anma programı hafızalardan silinmeyecek sahnelere tanık oldu.

Gebze'den Bolu'ya Çıkartma
banner158
banner174

    Merkez üssü Gebze olup yurt geneline hizmet veren Ebrar Organizasyon, 10 kişilik semazen,müzisyen ekibi ve ilahi ezgi sanatçımız Serkan Şahin'den  Bolu'da yapılan Mevlana'yı Anma programı hafızalardan silinmeyecek sahnelere tanık oldu.

   Yaşadığı dönem dahil günümüz dünyasını da sevgi, tevazu ve hoşgörü kandilleriyle aydınlatan Hz. Mevlâna, ölümünün 742. yıldönümünde Tokadi Hayrettin Yurt Müdürü Metin Vural önderliğinde düzenlenen Şeb-i Arus programı büyük beğeni aldı.

 

  Bolu Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde düzenlenen Hz. Mevlana’yı anma programına başta Vali Aydın Baruş olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.   

    Programda da İstanbul Süleymaniye Camii Baş İmam Hatibi Ekrem Nalbant’tan Kur’an-ı Kerim Tilaveti yapılırken,Ünlü Tasavvuf müziği sanatçısı Serkan Şahin'in eşsiz yorumu, Sema gösterisi, Ney ve İlahi dinletisi salonu dolduran yüzlerce kişi tarafından, duygu yoğunluğu ve büyük bir beğeniyle izlendi.

   Program sonunda Bolu Valisi Aydın Baruş, sanatçımız Serkan Şahin, Harun Beyaz ile yaptığı mini sohbetle birlikte armağanlar takdim ettiler.




Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2015, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER