(KEDFE),Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu(KEDFE),Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

(KEDFE),Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.
banner158
banner174
Erzurumlular Dernekler Federasyonu başkanı Tekin Dursun, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretini Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'ye gerçekleştirdi. Aynı zamanda Erzurumlu olan Rektör Hülagü'nün ziyaretinde federasyon yönetim kurulu üyeleri İştirak etti.

 Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi olarak yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi verirken, Kocaeli'de yaşayan Erzurumlular ile ilgili de övgü dolu sözler sarfetti. 15 Temmuz'da gerçekleşen hain darbe girişiminde hem Kocaeli'de hem de Türkiye genelinde yaşayan Erzurumlular'ın örnek bir duruş sergilediğine dikkat çeken Rektör Hülagü, ''15 Temmuz'da yazılan destanda Erzurumlu hemşehrilerim gösterdikleri dik duruşla nasıl bir vatansever olduklarını açıkça gösterdiler. Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyonu olarak yapmış olduğunuz çalışmaları taktirle takip ediyorum. Bu örnek oluşuma elimden geldiği kadar destek vereceğim. Her daim yanınızda olduğumu bilmenizi isterim. Sizlerle gurur duyuyorum''dedi.

Kocaeli Erzurumlular Dernekleri Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ziyarette yaptığı konuşmada, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü'ye teşekkür etti. Başkan Tekin, ''Eğitimin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sağlık yönünden de ilimize önemli katkılar sağlayan değerli rektörümüzün destekçici olmaya devam edeceğiz. Aynı zamanda hemşehrimiz olan rektörümüzle gurur duyduğumuzu açıkça belirtmek isteriz. Çok değerli rektörümüz sayın Sadettin Hülagü'ye yönetim kurulumuza karşı sıcak misafirperverliği için teşekkür ediyoruz''dedi.


Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER