banner166

Kırsal sizin sayenizde kalkındı

Kırsal sizin sayenizde kalkındı

Kırsal sizin sayenizde kalkındı
banner158
banner174

 Şehir merkezinde ne varsa köylerde de o olacak parolasıyla hareket eden Büyükşehir Belediyesi, şehirden köye göçün sağlanmasına verdiği katkıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.
Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Başiskele Muhtarlar Dernek Başkanı İlhan Altıntaş, Aksığın Muhtarı Osman Özkar, Tepecik Muhtarı Ahmet Özcan, Serindere Muhtarı Musa Özkan ile Camidüzü Muhtarı Hüseyin Karaca’yı makamında ağırladı. Kent merkezinden uzak en ucra mesafede ki yerleşim yerine de hizmet ettikleri için Karaosmanoğlu’na teşekkür eden muhtarlar, “İbrahim Başkanımızın sayesinde kırsal kalkındı, hizmet gördü. Kendisine ve Büyükşehir Belediyemizin çalışanlarına teşekkür ediyoruz” ifadelerini sarf ettiler.

 

“VATANDAŞIMIZIN TALEPLERİNE DUYARLIYIZ”

Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil’in de hazır bulunduğu ziyarette, Büyükşehir Belediyesi verdiği hizmetlerle birlikte tarımsal, hayvansal ve turizm alanlarında vatandaşın büyük kazanımlar elde ettiğini vurgulayan muhtarlar, bunların oluşmasında Karaosmanoğlu’nun özel ilgisinin yattığını da ifade ettiler. Hizmet anlayışlarının merkezinde insan olduğunu ve yapılan her çalışma ile projede halkımızın taleplerine büyük duyarlılık gösterdiklerini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Muhtarlarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın taleplerine duyarlı bir Büyükşehir Belediyesiyiz. Temel felsefemiz insanımızın mutlu olduğu, yaşamın tüm renklerini kendinde hissettiği bir şehir oluşturmaktır” dedi.

 

“TÜM KÖYLERİMİZİ AYNI DEĞERLE GÖRÜYORUZ”

Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere hükümetimiz, bakanlarımız, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız, muhtarlarımızla bir hizmet maratonunda olduklarını da vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Hizmetlerimizin hayat bulmasında maddi ve manevi desteklerini kentimiz üzerinden esirgemeyen bir hükümetimiz var. Ülkenin her alanda güçlü olması bizlerinde hayata geçireceği her projenin tamamlanması demektir. Kocaeli’nin tüm köylerini aynı değerle görüyor ve eşit bir hizmet veriyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 11:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER