banner166

Sarten 45’inci yılını Gebze'de kutladı

Sarten 45’inci yılını Gebze'de kutladı

 Sarten 45’inci yılını Gebze'de kutladı
banner158
banner174

Sarten çalışanları ve aileleri 45’inci yıl etkinlikleri kapsamında bu hafta sonu Gebze’de düzenlenen Aile Şenliği’nde buluştu.

 

Sarten’in kuruluşunun 45’inci yılı kapsamında düzenlediği etkinlikler, yereldeki aile şenlikleriyle devam ediyor. Sarten Gebze ve Gemlik çalışanlarıyla aileleri 24 Eylül Pazar günü, Gebze Düz Meşe mesire alanında gerçekleşen piknikte bir araya geldi. Şenliğe Sarten Kurucusu Yusuf Sarıbekir, Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir ve Yönetim Kurulu Üyesi Zeren Sarıbekir Güzelbahar katıldı. Sarten çalışanları ve ailelerinden oluşan yaklaşık bin 100 kişi, gün boyu süren özel aktivitelerle keyifli bir Pazar günü geçirdiler. Şenlikte Sarten’in başarısında payı olan 10 yıldan, 30 yıla kadar kıdeme sahip 76 emektar plaketler ile ödüllendirildi.

 

Aile Şenliği’nde konuşan Sarten Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sarıbekir, “Bugün bulunduğumuz noktaya işinin ustası nitelikli insan gücümüzle ulaştık. Bu sebeple 45’inci yılımızı çalışanlarımız ve aileleriyle kutlamak bizim için büyük önem taşıyor. Umuyoruz ki 50. yıl pikniğimizde de hep beraber olacağız. Şirketler, binalar, makinalar önemli olabilir ama en önemlisi emektarlarımız. Sarten’i sizlerle birlikte büyütüyoruz. İnanıyorum ki sizlerin katkılarıyla önümüzdeki yıllarda daha da büyüyeceğiz. Bugün 10 yıldan 30 yıla kadar bizimle birlikte çalışan 76 emektarımızı ödüllendirdik. Bu durum gerçekten bizler için çok gurur verici” dedi.

 

Bugün Türkiye'nin en büyük entegre ambalaj üreticisi olduklarını ifade eden Zeki Sarıbekir, “Sarten olarak konserve, yemeklik yağ, zirai ilaç, madeni yağ, boya ve kozmetik gibi birçok farklı sektörlere sağlıklı ve kaliteli metal ve plastik ambalaj üretimi yapıyoruz.  Sarten’i, “Ambalajın Süpermarketi” olarak konumlandırıyoruz. Bu sloganı, ambalajla ilgili her ihtiyacı kaliteli, hızlı ve uygun fiyatla sektörün beğenisine sunma misyonumuzun uzantısı olarak kurumsal olarak attığımız her adıma yansıtıyoruz. Sürekli, maliyet düşürücü projeler, otomasyona yönelik yatırımlar, ihtiyaç duyulan yeni alanlarda kapasite artışları ve yeni fabrika yatırımları gibi birçok alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 1972 yılında Çorlu’da başlayan serüvenimiz; bugün Türkiye’de Silivri, Gebze, Gemlik, Karacabey, Manisa, Ayvalık ve Adana’da, yurtdışında ise Bulgaristan ve Rusya’da olmak üzere 17 fabrikamız ile devam ediyor. 45. yılımızı doldurduğumuz bugünlerde binlerce emektarımız ile hizmet veriyoruz. Bu başarının ardında büyük bir emek ve sıkı çalışma yatıyor.” diye konuştu.

 

Ekim ayının sonuna kadar fabrikalarının olduğu tüm illerde 45’ıncı yıla özel Aile Şenlikleri’nin devam edeceğini vurgulayan Zeki Sarıbekir, kutlamaları yalnızca çalışanlarıyla değil, müşteri ve tedarikçileriyle de sürdüreceklerinin altını çizdi.

 

Güncelleme Tarihi: 24 Eylül 2017, 21:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER