Zafer Bayramını Dualar ile andılar.

Zafer Bayramını Dualar ile andılar.

 Zafer Bayramını Dualar ile andılar.
banner158
banner174
Türk Ocakları Kocaeli Şubesi öncülüğünde gerçekleşen 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama ve anma proğramı İzmit Atatürk Anıtı önünde başladı.

Kutlama ve şehitlik ziyaretlerine Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Yücel Alpay Demir , Türk Diyanet Vakıf Sen Temsilcisi Mehmet Ali Karadaşlı , Kamusen Kocaeli İl Başkanı Yaşar Şanlı , Selçuklu Düşünce Kulübü Başkanı Süleyman Pekin , Türk Ulaşım Sen Başkanı Agah Oktay Gürler , Türk Habersen Başkanı Yasin Pazar ve Türk Ocaklılar katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim Ayetleri ve Ayetlerin mealen açıklamasının ardından bağçeşme’de bulunan Namazgah ve Polis Şehitlikleri gezilerek kabirlerin başında dua edildi.

Mehmet Ali Karadaşlı hocanın okuduğu ayetlerin ardından edilen dualar , başta Peygamber Efendimiz olmak üzere bu Toprakları bize yurt yapan Alparslan’dan , vatanımızı düşman işgalinden kurtaran ve üzerinde yaşadığımız Türk Ulus Devletini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e silah arkadaşlarına ve günümüze kadar geçen süredeki tüm şehitlerimizin ruhlarına armağan edildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2017, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER