AK Parti Kocaeli milletvekili adayları Gebze'de sahaya çıktı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları, AK Parti Gebze İlçe SKM'de Gebze basınıyla bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli milletvekili adayları Gebze'de sahaya çıktı
banner158
banner174

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya'nın ev sahipliğinde gerçekleşen programa AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayları Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, Ali Güney, milletvekili aday adayları Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Habibe Yıldırım Çırak, AK Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Enes Altuntaş ve çok sayıda partili katılım sağladı. Programda bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Gebze İlçe Başkanı Kaya, Gebze'de seçilebilir yerden 2 milletvekili adaylarımız var. Emniyet müdürümüzün de Gebze kontenjanından alacağız. Gebze'nin temsil noktasında daha fazlasının olmasını isterdik ama o kadar çok değerli arkadaşlarımız vardı ki liste konusunda zorlandık. SKM'sini ilk kuran teşkilatız. Sürekli sahada olan bir teşkilatız. Bundan sonra uykusuz saatler başlıyor teşkilatımız için.

Adaylarımız da aday adaylarımız da burada,bizde ayrı gayrı yok. Yakın bir zamanda Gebze'de yapacağımız bir programla AK Parti'ye kimlerin katıldığını göreceksiniz. Dünyanın en güçlü sivil toplum örgütü AK Parti'dir. Burası bizim milletvekili aday adaylarımızın yeri. Burayı aday adaylarımız yaptı ve bize teslim etti.Siyaset yapan insanlarla birlikte yol yürüyoruz. Birileri gibi görev yaptığımız kurumları arka bahçemiz yapmıyoruz” diye konuştu.


Çalışmalarla ilgili bilgi veren Kaya, "Gebze SKM programları ilk programını yapıyoruz.Önümüzdeki süreçte aday adaylarımız ve milletvekili adaylarımızı tanıtacağız. Sahada Gebzeli vekil yok deniliyor. Yanımda Gebze'li  vekille gidiyoruz yine yok diyorlar. Yalan üzerine siyaset yapmaktan vazgeçin. Seçilebilir yerden iki vekilimız var. Emniyet müdürümüzü'de Gebze kontenjanına dahil edeceğiz .Diğer partilerin seçilebilecek yerden tek vekil adayı var Gebze'nin temsil noktasında daha fazla olmasını biz de çok isterdik ama çok sayıda aday adayımız vardı. Her gün 440 ziyaret yapan teşkilatız. Bunu senenin 365 günü yapıyoruz. Bugünden sonra Gebze'de uykusuz saatler başlıyor. Akşam SKM'de STK'IarIa birlikte değişik programlar yapıyoruz, sahura kadar burada çalışıyoruz. Hep diyoruz ya öyle bir kazanacağız ki hiçkimse kaybetmeyecek. Bizde ayrı gayrı yok, diğer partilerde aday olamayanlar istifa ediyor . Bizden bir çivi bile sökemezler .Yakın bir zamanda yapacağımız bir programda AK Parti'ye kimlerin katılacağını hep birlikte göreceğiz. Dünyanın en güçlü sivil toplum kuruluşu AK Parti'dir.14 Mayıs akşamı yalancıların mumu yatsıya kadar yanacak" dedi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ise, "Bir ay öncesinden farkımız yok, her gün sahadayız ve her hafta esnaf ziyaretlerimize iki gün devam ediyoruz. 365 gün halkın içerisindeyiz. Deprem bölgesinde 65 gün içerisinde köy evleri teslim edilmeye başlandı. Bunu ancak dertlenenler yapar. Deprem bölgesinde kimin.hizmet etmeye geldiğini kimin kameramanlarla gelip gittiğini gördük. Kimin ABD güçlerini, işgal güçlerini bu.ülkeye davet ettiğini gözlerimizle gördük. Bu millet ferasetıni yeniden sandığa yansıtacaktır' dedi.Program sonrası partililer topluca hatıra fotoğrafı çektirirken, Kocaeli eski Emniyet Müdürü olan AK Parti adayı Veysal Tipioğlu Gebze bölgesindeki hemşehrileri yakın ilgi gösterdi.Daha sonra Milletvekili adayları esnafları ziyarette bulunarak 15 Temmuz kent meydanında yapıklacak olan iftar programına geçtiler.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2023, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER