Ali Toltar yılın belediye başkanı

Ali Toltar yılın belediye başkanı

 Ali Toltar yılın belediye başkanı
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yılın başarılı yerel yöneticileri ödülüne layık görüldü. Kayseri’de Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri” ödülleri sahiplerini buldu.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar yaptığı açıklamada “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl altıncısı gerçekleşen, Metropol İlçeler Kategorisinde "Yılın Yerel Yöneticisi" ödülünü bizlere layık gören, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'ne Dilovalı Hemşerilerim, çalışma arkadaşlarım ve şahsım adına teşekkür ederim. Yaşanabilir Yeni Dilovası için Yeni Yılda, Yeni Hizmetlerle "Durmak yok, yola devam" dedi.

Belediye Başkanı Ali Toltar, Belediyeler birliğinin seminerinde olduğu için ödül proğramına  katılamadı.  Belediye Başkanı Ali Toltar’a verilen ödülü, Belediye Başkanı Ali Toltar adına Başkan Yardımcısı Fazıl Polat, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Oğuz’dan aldı.

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin 100.sayısının da kutlandığı gecede diğer ödüller de sahiplerini buldu. 19 ayrı hizmet kategorisinde ayrı ayrı değerlendirilerek belirlenen ödüller, hak sahibi büyükşehir, il, ilçe ve metropol ilçe ve belde belediye başkanlarına takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 22:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER