CHP'nin devrimci gençleri aklandı

Geçtiğimiz haftalarda CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından disiplin süreci başlatılan ve il ana kadame tarafından da onaylanarak disipline sevk edilen CHP' li gençler, geçtiğimiz gün İl disiplin kurulu' nun kararı sonrası hiçbir ceza almadan aklandılar.

CHP'nin devrimci gençleri aklandı
banner158
banner174
 Bunun üzerine sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Caner Arduç ve Neslihan Merve Aktaş, zor süreçte yanlarında olan destek veren herkese teşekkür etti.

Kamuoyunu uzun süre meşgül eden gençler, Disiplin Kurulu kararı sonrası şu paylaşımda bulundular;

"KAMUOYUNA SAYGIYLA

Günlerdir kamuoyunda konuşulan ve sonucu beklenen disiplin süreci sonuçlanmış olup ; İl Disiplin Kurulumuz tarafından bizlerin de beklediği karar çıkmış, söylemlerimizin eleştirel olduğu gerçeği bir kez daha onaylanmış, Cumhuriyet Halk Partisi'nin büyük ve onurlu karakteri bir kez daha ortaya konmuş ve şahsımıza herhangi bir cezai müeyyide uygulanmaksızın dosya kapatılmıştır .

Yaşadığımız bu zor süreçte bizlere destek olan ailelerimize, yol arkadaşlarımıza , Türkiye'deki tüm İl Örgütlerimize, tanışmadığımız halde desteklerini açıklayan tüm yoldaşlarımıza, objektif duruşları ile bu partide eleştiri özgürlüğünün bir lütuf değil 'hak' olduğunu gösterdikleri için İl Disiplin Kurulumuza, dinlediğimiz Ahmet Kaya şarkılarına, Neşet Ertaş türkülerine, okuduğumuz Nazım Hikmet şiirlerine çok teşekkür ediyoruz ve insanlaşma savaşının tüm yiğit evlatlarını en devrimci duygularımızla selamlıyoruz...

Bizler bu tatsız sürecin, alınan nihai kararla burada kapatıyor ve son olarak yoldaşlarımıza bir kez daha sesleniyoruz : Bir gün kendiniz , dostunuz ya da hiç tanımadığınız biri; Hatta bir çiçek, bir böcek, bir kedi ... Hangisi haksızlığa uğrarsa “sokağa çıkın ve eşit, adil, sömürüsüz bir dünya kurmadan eve dönmeyin, yârin koynuna girmeyin, hasadınıza gitmeyin, o çeliğe su vermeyin.”

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 19:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER