Hürriyet, Çayırova’yı karış karış gezdi

Hürriyet, Çayırova’yı karış karış gezdi

 Hürriyet, Çayırova’yı karış karış gezdi
banner158
banner174
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün partisinin Çayırova Örgütü ile birlikte ilçede bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
İlk olarak Kaymakam Turgut Çelenk’i makamında ziyaret eden Hürriyet ve beraberindeki heyet daha sonra ilçe muhtarlarının misafiri olarak sorunlarını dinledi. Hürriyet’e; CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ile kalabalık bir partili grup eşlik etti.
BİR GÜNDE SEKİZ MAHALLE
CHP Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ve beraberindeki CHP’li heyetin ilçedeki ilk durağı Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenk oldu. Çelenk ile ilçenin sorunlarını görüşen Hürriyet, daha sonra ise sırasıyla Şekerpınar Mahallesi Muhtarı Bekir Şahin, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Rahman Güler, Yenimahalle Muhtarı Handan Cengiz, Atatürk Mahallesi Muhtarı Hasan Özkoca, İnönü Mahallesi Muhtarı Nur Gökhan, Emek Mahallesi Muhtarı Hüseyin Çapkın, Akse Mahallesi Muhtarı Sezayi Atık, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Güven ile bir araya geldi.
“DEVLET HASTANESİ UNUTULDU”
CHP’li Hürriyet ve beraberindeki heyet mahalle muhtarlarını tek tek dinledi ve sorunlarını not aldı. Muhtar ziyaretlerinin ardından ilçedeki STK’ları da gezen Hürriyet, Balkan Türkleri Derneği Çayırova Şubesi yöneticileri ile bir araya geldi. İlçenin sorunlarına dikkati çeken Hürriyet, Atatürk Mahallesi Konağı’nda Aile Sağlığı Merkezi doktor bulunamadığı için boş duruyor. İnönü Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm sorunları var. Bakan Fikri Işık’ın 2019 yatırım planına dahil edileceği sözünü verdiği devlet hastanesi de unutulmuş gibi duruyor” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2016, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER