banner166

Kılıçdaroğlu iktidara gelmeleri halinde S-400'leri geri vereceklerini söyledi!

İngiliz basınına verdiği röportajda gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde S-400'leri geri vereceklerini, Suriye'den de geri çekileceklerini söyledi

Kılıçdaroğlu  iktidara gelmeleri halinde S-400'leri geri vereceklerini söyledi!
banner158
banner174

İngiliz basınına verdiği röportajda gündeme dair açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde S-400'leri geri vereceklerini, Suriye'den de geri çekileceklerini söyledi.
Cumhurbaşkanlığı adayı olabilmek adına sık sık diğer parti liderlerine göndermelerde bulunan Kılıçdaroğlu, bu kez ingiliz basınında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun S-400 konusundaki sözleri ise gündeme oturdu.

Londra merkezli Reuters'a demeç veren Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin, Washington'la ihtilafa neden olan S-400 sistemlerini satın alması için hiçbir neden görmediğini söyledi.

"S-400'LERİ KİMİN İÇİN KULLANACAĞIZ"
Kılıçdaroğlu, "S-400'leri kimin için kullanacağız? Bu sorunun cevabını henüz alamadık. Büyük miktarda para ödendi ve şu anda depoda bekliyor." dedi.

Suriye meselesine ve Suriyeli mültecilerin durumuna değinen Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde rejimin lideri Esad ile "diplomatik ilişkileri yeniden tesis edeceklerini ve milyonlarca mülteciyi geri göndereceklerini" söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2022, 19:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER