MHP Gebze şehitlerini unutmadı

12 Eylül'de hayatını kaybeden ülkücüler anıldı

MHP Gebze şehitlerini unutmadı
banner158
banner174
MHP Gebze İlçe Teşkilatı, 12 Eylül 1980 döneminde hayatını kaybeden ülkücü şehitleri andı. Gebze özelinde muhtemelen bir ilke imza atılırken dava şehitlerinin çocukları, oğulları onurluk ile onurlandırıldı. Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Yalçıöz, Darıca İlçe Başkanı Âdem Emre Aygün, Çayırova İlçe Başkanı Abdullah Adanur, Kandıra İlçe Başkanı Özkan Ağyıldız, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Alparslan Özcan, Gebze TÜRKAV Başkanı Ahmet Vicdan, Türk Ocakları Gebze Şube Başkanı Osman Sümer, ilçe kadın kolları, il ve ilçe yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
12 EYLÜL BÜYÜK TAHRİBAT YAPTI
Program Kuran-ı Kerim tilatenin okunmasıyla başlandı. Ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Programda ilk olarak MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir bir konuşma yaparak, “Bu akşamki programımıza gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. 12 Eylül darbesinin ardından 36 yıl geçmesine rağmen bu darbenin bizim camiamızda açtığı yaralar hala taze. 12 Eylül’ün tarihimizde büyük bir tahribat yaptığı binlerce insanımızın işkence gördüğü, 9 kutup yıldızımız idam edildi. Birçok insanımız şehit oldu, mağduriyetler yaşandı.” dedi.
GERÇEK ÜLKÜCÜLER BURADA
Ferit Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı. ünlü konuşmasına bu programı gerçekleştiren MHP Gebze ilçe teşkilatına teşekkür ederek, “12 Eylül darbesinin bizlere yaptığı acılar hale taze. Cumhuriyeti daha ileriye götürecek bir nesil yok edildi. Bu akşam burada gelen herkese teşekkür ediyorum. gerçek ülkücüler derbi olmasına rağmen bu akşam buraya geldiler. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından 12 Eylül askeri darbesini anlatan bir sinevizyon gösterisi yapıldı.



Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2016, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER