Serap Çakır istifamı etti!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, kendisine ait olan  Twitter  hesabından görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Serap Çakır istifamı etti!
banner158
banner174


Parti içerisinde yapılan açıklamada,” Değerli Teşkilat mensubu arkadaşlarım, Serap başkan dün itibari ile sizlerin ve bizlerin haberi ve bilgisi olmadan sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak istifa ettiğini açıklayarak aramızdan ayrıldı!!! Bölge koordinatörü olan ben ve il koordinatörü arkadaşım ve sizlerden de birçok kişi maalesef kendisine bu süreçte ulaşamadı telefonlarımıza ve mesajlarımıza cevap vermedi!!!

HASAN ARABACI İL BAŞKANI OLARAK ATANDI
Zaten sizler ve bizler içinde üzücü olan konu budur. Elbette birlikte olduğumuz arkadaşlar ile bir gün yolumuz ayrılabilir, bu doğaldır ancak hepimizin birbirimiz ile insanı hak ve hukukları olduğu için birbirimizi bilgilendirmemiz gerekir. Sebebini bilmediğimiz ve anlam veremediğimiz bu duruma söyleyecek bir lafımız yok. Serap hanım özverili çalışmalarda bulunmuş, emek vermiş, partiye hizmet etmiştir. Kendisine emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Tüzüğümüz gereği de il başkanı istifa ettiği için, bu süreci vekaleten siyasi işler başkanımız HASAN ARABACI kardeşimiz yürütecektir ve genel merkez il başkan ataması yapana kadar il başkanı HASAN beydir.

SAYGI DUYUYORUZ
En kısa sürede sizler ile birlikte istişarelerde bulunarak hep beraber asaleten atanacak il başkanını belirleyecek ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu anlamda gerek il yönetim kurulu üyeleri gerek ise ilçe başkanlıkları kadın ve gençlik kolları birimleri çalışmalarına devam edeceklerdir. Kamuoyunda il başkanı ile ilgili gelen sorularda ise; il başkanımız zaten bir açıklama yapmıştır, kendisine saygı gösteriyor ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz biz kaldığımız yerden çalışmamalara devem edeceğiz serap hanım sadece il başkanlık görevini bırakmıştır parti ile olan iletişimi ve aidiyeti devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2022, 12:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER