Terörü bitirmenin yolu İncirlik'i kapatmaktan geçer

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Saadet Partisi Dilovası 1. Olağan Kongresi’nde mevcut ilçe başkanı Mustafa Türel seçilmiş ilçe başkanı olarak asaletini kazandı.

Terörü bitirmenin yolu İncirlik'i kapatmaktan geçer
banner158
banner174
 Saadet Partisi Dilovası İlçe Teşkilatı 1. olağan kongresini Dilovası Elegan Cafe-Restaurant’ta gerçekleştirdi. Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın’ın konuşmacı olarak katıldığı kongrede Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderdoğlu, Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Aslan, il ve ilçe yöneticileri, delegeler, partililer ve mahalle muhtarları hazır bulundu.

ÖNCELİĞİMİZ DİLOVASI

Saadet Partisi’nin Dilovası’nda başarılı bir seçim dönemi geçirdiğini ve bunun alınan oylar ile de ortaya konduğunu ifade eden Kocaeli İl Başkanı Ejderoğlu, “Büyük zorluklara rağmen en güzel çalışmalar yaptık. Saadet Partisi büyük Osmanlının taşıdığını değerleri ve sorumluluğu bugün taşıyan yegâne unsurdur. Türkiye tarihten gelen bir sorumluluğu var. Dilovası katma değer bakımından ülke birincisi. Buradaki insanlar bu katma değerin olduğu ilçede yaşıyorlar. Bugün manen güçlü olmadığımız içi madden de kendimizi güçlü hissetmiyoruz. Biz dünyadaki bütün insanlıkla dünyanın saadetini istiyoruz. Saadet Partisi’nde bulunmak geleceğe sahip çıkmak demektir. Yeni seçilecek olan arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Önümüzdeki yerel seçimde Dilovası’nda iktidar olmak için yönetim kadromuzla ve siz değerli dava kardeşlerimizin çalışmalarını ile bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

TERÖRÜ BİTİRMEK İNCİRLİK’İ KAPATMAKTAN GEÇER

Saadet Partisi gücünü cebinden değil, seçim sonuçlarından değil imanından aldığını ifade eden Gençlik Kolları Genel Başkanı Aydın, “Bizler ibadet aşkı ile bu çalışmaları yapıyoruz. Bu çalışmaları yaptığınızdan dolayı her birinizi tebrik ediyorum. İnsanımızın insanca ve insan onuruna yakışması için çalışıyoruz. Ancak Türkiye’de öyle bir sistem var ki kim gelirse gelsin değişmiyor. Saadet Partisi çözümün tek adresidir. Saadet Partisi ülkemizde yaşana herkesin iyiliğini için çalışıyor. Doğu ve güneydoğu kan ağlıyor. Can güvenliği yok. Her tarafta bombalar patlıyor. Kimsenin can güvenliği yok. Türkiye’de nasıl bir düzen var ki bir genç büyüdüğünde polise ve askere kurşun sıkıyor.  Siz güvenlikçi politikaları terörle mücadele sanıyorlar. Terörü bitirmek için ilk iş İncirlik’i kapatmak gerekir. Bu yaşananlar bir sonuçtu. Sorunun kaynağını konuşan başka parti yok. Dilovası en fazla katma değer veren ilçe olmasına rağmen üretimden gelen pay o kadar değil. Osmangazi Köprüsü’nü açacaklar fiyatını 35 dolar olarak belirleniyor. Böyle olunca vatandaş köprüden geçemeyecek. Biz Türkiye’nin teminatıyız. Bundan sonrada herkesi bir olarak görüp. Önümüzdeki seçimde meclise gireceğiz. Herkesin Saadet Partisi’ne ihtiyacı var. 2019 seçimleri köprüden önceki son çıkış olabilir.” dedi. Tek liste ile gidilen kongre de mevcut başkan Mustafa Türel delegelerin oyları ile Başkanlığa seçildi.

 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2016, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER