Bu Mücadele Bizi Uçurur

DARICA GB KULÜP BAŞKANI ABDULLAH ÖRS:

Bu Mücadele Bizi Uçurur
banner158
banner174

 İkinci yarının ilk maçında Gölcükspor karşısında alınan beraberliğin süpriz olduğunu belirten başkan Örs Doksan dakika boyunca olğanüstü bir takım mücadelesi ortaya koyan oyuncularımı kutluyorum. Bu mücadeleyi sürdürdüğümüz takdirde hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

KAMPTA OLUMLU DEĞİŞİMİ GÖRDÜM
Darıca GB kulüp başkanı Abdullah Örs Antalya kampını ziyaret etmiş, oyuncularla ve teknik ekiple bilgi alışverişinde bulunmuş ik hazırlık maçını takip etmişti. Örs kampa olumlu değişimleri gördüğünü belirterek “Teknik ekip oyuncular üzerinde çok olumlu değişimlere imza attığına şahit olmuştum. Hazırlık maçlarındaki üst düzey performansımız ve oyuncularımızdaki hırsa şahit olmuştum. İkinci yarıda çok tempolu, mücadele eden, farklı bir ekibin bizi bekleyeceğini biliyordum. Ve nihayetinde Gölcükspor karşısında bambaşka bir Darıca GB vardı...Çok keyif veren bir maç oldu ancak şaks faktörü yanımızda değildi. İlerisi için umut verici bir performanstı benim için...”
BU TEMPO BİZİ HEDEFİMİZE GÖTÜRÜR
Abdullah Örs “Gölcükspor karşısında skor her ne olursa olsun son derece takım ruhu ile mücadele eden kazanma hırsını bir an olsun bırakmayan bir ekip izlemenin mutluluğunu yaşadım. Hakem skora önemli derecede etki eden kararlar verdi. Tüm bu olumsuzluklara rağmen kazanmayı hakettiğimiz bir maçtan beraberlik ile ayrıldığımızdan dolayı mutluyum. Çünkü ortaya çıkan tablo ilerisi için umut verici. Futbolcularımız bu takım ruhunu ilerleyen maçlara taşıdığı takdirde hedefimize ulaşacağımız inancı dahada artmıştır. Niğde deplasmanından mutlak suratle galip ayrılıcağımıza inanıyorum. Niğde’den zaferle ayrılacak kaliteye ve inanca sahip olduğumuzu Gölcükspor maçında gördüm” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER