Eskiçarşı, ödülünü alıyor

Gebzespor'un efsanevi taraftar grubu Eskiçarşı, Gebze Kaymakamlığı tarafından düzenlenen İyilik Festivaline, önemli katkılarda bulunarak, iyilik ödülü almaya hak kazanmıştı. Bugün Eskiçarşı ödülünü alacak

Eskiçarşı, ödülünü alıyor
banner158
banner174
 KARAKAYA'YA ADANACAK

Eskiçarşı'nın tribün lideri olarak Abdülkerim Yıldırım ve İmdat Karakaya, İyilik Festivali'ne sundukları katkı nedeni ile ödüle layık görülmüştü. Geçtiğimiz aylarda elim bir olay nedeni ile aramızdan ayrılan Rahmetli İmdat Karakaya, iyilik festivaline sunduğu katkı ile adından söz ettirmişti. Bugün yapılacak törende Karakaya olmayacak ancak, bu anlamlı ödül İmdat Karakaya'ya adanacak.

Gebze Kaymakamlığı’nın ‘İyilik Festivali’ kapsamında düzenlediği sosyal sorumluluk projesine kitap kampanyasıyla katılan ve bu kapsamda Edirne maçı öncesi toplanan yaklaşık 10 bin kitabı ilgili kişilere teslim eden Eskiçarşı Grubu, Gebze Kaymakamlığı’nın bugün saat 19.30’da Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlediği İyilik Festivali Ödül Töreni’nin şeref konuğu olacak. Edirne maçının devre arasında düzenlenen törende, merhum İmdat Karakaya ile birlikte İyilik Sertifikasını alan Tribün lideri Abdulkerim Yıldırım yarın ki törende ödülü Eskiçarşı Grubu adına Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan’dan teslim alacak. Bu özel ve önemli günde Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin ikinci katı Gebzespor taraftarlarına ayrıldı. Taraftarlardan kaşkol ve formalarla ödül törenine katılım sağlamaları istendi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER