Horonu Beşköy oynadı

2.matör Küme F Grubu’nda Darıca Türkelispor’u Gebze Metin Oktay Stadı’nda ağırlayan lider Beşköyspor rakibini 7-2 mağlup ederek bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Horonu Beşköy oynadı
banner158
banner174
 Maçın ilk yarım saatinde Volkan’la  2-0 öne geçen lider Beşköyspor, ilk yarının son çeyreğinde kalesinde gördüğü 2 golle 2-2’lik skorla soyunma odasına gitti.

2.YARIDA BAMBAŞKA BEŞKÖY

Seyircisinin yoğun desteği ile ikinci yarıya hızlı başlayan Bordo-Mavili lider Beşköyspor, ilk yarıda yaşadığı şoktan kısa sürede çıkmayı başardı ve Yüşa, Gökhan ve Hasan’la bulduğu 5 golle bir anda durumu 7-2’ye getirdi.  Maç boyunca attığı gol kadar gol kaçıran Beşköyspor’da kaptan  Volkan Çayır’ın ayağında kırık olduğu için bu maçta takımındaki yerini alamadı. Volkan’ın yerine defansta Fatih görev yaptı.

SAHA İÇİNDE COŞKU DIŞARIDA HORON VARDI

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte trübünlerin de desteği ile Metin Oktay Stadı’nı bayram yerine çeviren Beşköyspor’lu futbolcular saha içinde sevinç yumağı oluşturdular. Trübünlerde yakılan meşalelerle şampiyonluğu kutlayan futbolcular ve taraftarlar daha sonra soyunma odası önünde aynı coşkuyu tekrarladılar. Soyunma odasında “Şampiyon Beşköyspor” sesleri ile inleten oyuncular. Teknik sorumlu Recep Abdullahoğlu, yardımcı antrenör Serdar Kahvecioğlu, başkan Harun Narmanlı, As Başkan Mehmet Karaman ve gelecek sezon kulüp başkanlığına talip olan Murat Likoğlu’nu havaya attılar.

Dışarıda karadeniz müziği ve kemençe eşliğinde horon tepen çok sayıda taraftarın bu sevincine futbolcular da eşlik ettiler.

NE DEDİLER ?

HARUN NARMANLI : Uzun zamandır şampiyonluğa hasret bir camiayız. Bu hasreti bu takım bugün itibarı ile sona erdridiler. Hepsini başta teknik kadro olmak üzere alınlarından öpüyorum. Gelecek sezon 1.Amatör Küme’de gerekli takviyelerle bir üst ligde kalıcı olacağız. Tüm camia olarak tebrik ediyorum.

MEHMET KARAMAN : Sezon başında iddialı bir takım kurduk. Bu takımı oluştururken arkadaşlık ve tecrübeyi öne çıkartmak istedik. Takımda tecrübeli oyuncularımız genç arkadaşlarla iyi bir kaynaşma yaşadılar. 12 maçta 11 galibiyet elde ettik. Oynadığımız futbol herkese keyif verdi. Tek bir kırmızı kart görmeden ligi tamamladık. Tüm oyuncularımıza, teknik kadroya ve bizi bugüne dek maddi manevi destekleyen değerli işadamlarımıza teşekkür ediyorum.

RECEP ABDULLAHOĞLU : Ligi kazasız belasız tamamlarken çok istediğimiz şampiyonlukta son maçta gelmiş oldu. Yola çıkarken hedefimizi mutlak şampiyonluk olarak koyduk. Çok yetenekli ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Takım oyunu oynayan ve takım olarak sonuca giden örnek bir takımız. Şampiyonluk da emeği geçen tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun.

VOLKAN ÇAYIR : Bugüne dek oyuncular olarak bizler tüm gücümüzü ortaya koyduk. Sadece Çerkeşlispor’la içeride oynadığımız maçta bir küçük kaza yaşadık ama rövanşta avantajı elimize aldık. Bugün sakatlığım dolayısı ile oynayamadım ama trübünde olmak sahada olmaktan saha zormuş. Tüm oyuncu arkadaşlarımı yürekten kutluyorum. İnşallah 1.Amatör Küme’de de başarılı bir ekip olarak bu ligde kalıcı olacağız. Şampiyonluk hakkımızdı ve bunu elde ettiğimiz için çok mutluyum. 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER