banner166

K@bin’deki yarı final heyecanına yoğun ilgi

Sekapark’ta yer alan K@bin’de, büyük çekişmelere sahne olan yarı final maçlarına Kocaelililer yoğun ilgi gösterdi.

K@bin’deki yarı final heyecanına yoğun ilgi
banner158
banner174

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Rusya’da yapılan 2018 Dünya Kupası maçlarını Sekapark’ta bulunan K@bin’den paylaşmaya devam ediyor. Yaz ayları boyunca K@bin etkinlikleriyle çocuklar ve velilerinin yanında olan Büyükşehir, futbolseverleri de ağırlıyor. Dünya Kupası çeyrek finallerinden sonra başlayan yarı final maçlarını K@bin’den takip eden futbol severler birbirinden çekişmeli mücadelelere yoğun ilgi gösterdi. Yarı final kapsamında 10 Temmuz Salı günü FransaBelçika, 11 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan - İngiltere maçları oynandı. Dünya Kupası heyecanı K@bin’de, final maçıyla devam edecek.

K@BİNDE YARI FİNAL

Tüm dünyada büyük bir ilgiyle takip edilen, dünya kupası karşılaşmalarında yarı final heyecanı yaşandı. Kıyası rekabetin yaşandığı maçlar,  Sekapark K@bin etkinlikleri kapsamında LED ekrandan futbolseverlere izletildi. Yarı finalde oynanan maçlarda 10 Temmuz Salı günü Fransa Belçika’yı 1-0, 11 Temmuz Çarşamba günü Hırvatistan İngiltere’yi 2-1’lik skorlarla yendi. Dünya Kupası final maçı, 15 Temmuz Pazar günü saat 18.00’de Fransa – Hırvatistan arasında oynanacak. Futbol severler final maçını K@bin’deki dev ekrandan izleyebilecek. 

 

YAZ ETKİNLİKLERİ DEVAM EDECEK

Kocaelililerin uğrak yeri olan Sekapark’ta yaz etkinlikleri de devam ediyor. Her hafta K@bin’de farklı etkinliklere katılan çocuklar, velileriyle birlikte keyifli saatler geçiriyor. Çocuklar eğlenerek öğrenirken, velileri de iyi vakit geçiriyor. K@bin etkinlikleri, yaz boyunca devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2018, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER