Ortakçı Gitti, Kocaeli'ye Korku Sardı

Ekibini de götürecek mi?

Ortakçı Gitti, Kocaeli'ye Korku Sardı
banner158
banner174
 Kocaelispor camiasında Ergun Ortakcı ile yolların ayrılmasıyla, getirdiği veya kendisine yakın isimlerin de takımı bırakabileceği konuşuluyor. Transfer yasağından dolayı bu durum endişe yaratıyor. Ortakcı ile birlikte gelen, verimli bir sezon geçiren Muhammed Emin gazetemize durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

CAMİADA BÜYÜK ENDİŞE VAR
Kocaelispor’da Ergun Ortakcı ile yolların ayrılmış olması, önemli bin sıkıntıyı beraberinde getirdi. Ortakcı’nın getirdiği veya kendisine yakın isimlerin takımı bırakabileceği konuşuluyor. Transfer yasağından dolayı bu durum endişe yaratıyor. Durumu en çok merak edilen isimlerden biri Muhammed Emin.  Ortakcı ile gelen ve şampiyonluğa önemli katkı veren deneyimli isim gazetemize kendi durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
“BİR AYDIR ARAYAN SORAN YOK” 
Muhammed Emin, ilk tercihinin kalmak olduğunu ancak şu ana kadar yönetimden görüşme talebi gelmediğini söyledi. Emin ligin bitiminin hemen ardından futbol şube sorumlusu Ceyhun Hoşdil ile bir görüşme yaptığını belirterek, “Bize düşüncemizi sorup, istediğimiz rakamı sordular. Üzerinden bir ay geçti. Bu süreçte arayan soran olmadı. 3 kulüp var, beni istiyorlar. Kocaelispor’la görüşeceğim diye bekletiyorum” dedi. 

“HAFTA SONUNA KADAR BEKLEYECEĞİM”
Tecrübeli isim İzmit’i sevdiğini ve yeni bir düzen kurduğunu belirterek,  “Kalmak istiyorum ancak sonuçta bizler de ev geçindiriyoruz, ermek paramızı bu işten kazanıyoruz. Hafta sonuna kadar İzmit’te olacağım, bugün arasınlar gel imza at deseler hemen atarım. Hafta sonuna kadar bir dönüş olmazsa diğer kulüplerin tekliflerini değerlendireceğim. İkisi BAL’dan, biri 3.Lig’den üç takım ısrarla haber gönderiyor. Kocaelispor olmazsa,  üç takımdan birini tercih etmek durumunda kalacağım. Hakkımızda hayırlısı” dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2016, 18:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER