Sakarya Ligi’nin favorisi Gebze!

** Sakarya Karate Ligi, bu sezon da 11 ilin katılımıyla başladı. Karate Ligi’nde yer alan Gebze’mizin Marka değeri Gebze Karate Do Spor kulübü, birinci ayak müsabakalarını zirvede tamamladı. 1120 sporcunun mücadele ettiği turnuva da Gebze Karate Do Spor Kulübü, toplamda aldığı 14 madalya ile Lige güzel bir başlangıç yaptı.

Sakarya Ligi’nin favorisi Gebze!
banner158
banner174
 İllerarası Sakarya Karate Ligi müsabakaları hafta sonu başladı. Her yıl yapılan ve zorlu mücadelelere sahne olan Sakarya Karate Ligi, bu sezon da 11 ilin katılımıyla başladı. Karate Ligi’nde yer alan Gebze’mizin Marka değeri Gebze Karate Do Spor kulübü, birinci ayak müsabakalarını zirvede tamamladı. 1120 sporcunun mücadele ettiği turnuva da Gebze Karate Do Spor Kulübü, toplamda aldığı 14 madalya ile Lige güzel bir başlangıç yaptı.
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANISINA
15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Lig de Adnan Şamdan ve öğrencileri bu anlamlı turnuva da birinci olarak Gebze’nin adını zirveye taşıdılar. Turnuvayı 6 Altın, 3 Gümüş ve 5 Bronz madalya ile kapatan temsilcimiz, üst düzey sporcuların yer aldığı Ligin bu sezon da favorisi olduğunu gözler önüne serdi. Teknik Direktör Adnan şamdan ile beraber, Antrenör Mesut Şamdan ve Kulüp idarecisi Aydın Kılıç, sporcularımızın zirvede yer alması için özveriyle mücadeleye ederken, Şamdan müsabakaya sağladığı ulaşım desteğinden dolayı Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Başkan Yardımcısı Engin Güzel ve Ulaşım Müdürlüğü’ne iletti.
DERECE YAPAN SPORCULARIMIZ
BİRİNCİLER: A.Berke Ertan, Kutay Gökalp, Volkan Aydın, Azra Çakır, Furkan Sertel, Gülçin Uçar
İKİNCİLER:M.Ege Aksu, Metehan Gençtürk, Ceren Şınık
ÜÇÜNCÜLER:Berfin Gürsu, Melike Esma Kılıç, Kaan Duman, Damla Baş, Esma Egemen 

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2016, 14:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER