TİSAN’DAN CANTAŞ ÇIKMAZ

Bahar turnuvasının iki yeni yüzü Tisan Mekanik ile Cantaş buluşmasında gol cümbüşü yaşandı.

TİSAN’DAN CANTAŞ ÇIKMAZ
banner158
banner174
 İlk maçında fark yiyen Orhan Türk kaptanlığındaki Tisan Mekanik ikinci maçında Cantaş karşısında daha kontrollü bir başlangıç yaptı. İlk çeyrek dilimde oldukça dirençli bir mücadele ortaya koymasına rağmen yediği iki şanssız gol Tisan’ın gardını düşürdü. Peşe peşe kalesinde golleri gören Tisan Mekanik ikinci maçında da hüzünlü ayrıldı. Turnuvanın favori ekiplerinden Cantaş ise takım ruhu ile verdiği mücadelesinden 6-0 galip gelmesini bildi. Murat Yağız kaptanlığındaki Cantaş ekibi ikide iki yaparak zirve yolundaki mücadelesini devam ettirdi.
 
KONAK HASTANESİ İNCİ GİBİ
Gebze Konak Hastanesi gol olup yağmaya devam ediyor. Turnuvanın grevdeki ekibi İnci Plastik karşısında yine tam kadro, takım ruhu olarak çıkan Konak Hastanesi ilk dakikalarda derli toplu mücadele eden rakibi İnci Plastik karşısında bir hayli zorlandı. Bayanlardan kurulu tribün desteğinin yanı sıra Gebze Konak Hastanesi ekibinin en büyük moral kaynağı Konak Hastaneleri CEO’su Ahmet Eşmeci maç öncesinde ve oynanırken verdiği taktiklerle alınan galibiyette baş rol oynadı. Gebze Konak hastanesinin kaptanı Erol Avcı gol yağmurunun perdesini açan isim oldu. Ardı ardına gelen gollerle Konak Hastanesi sahadan 10-1 gibi bir skorla galip ayrılmasını bildi ve gruptaki iddiasını devam ettirdi.
TELFROM MU? KONAK HASTANESİ Mİ?
Bahar Turnuvası B grubunda ikide iki yapan ve averajlarıda aynı olan iki ekip Konak Hastanesi ile Telform bugünun açılış maçında kozlarını paylaşacaklar. Her iki ekibinde centilmenlik içerisinde verdiği mücadelede bugün zirve yaşanması bekleniyor. Konak Hastanesi Başhekimi Erhan Çıplaklıgil ve hastane çalışanlarının, Telform’un ise yönetim Kurulu başkanı ve yönetimin 17.30’daki maça iştirak etmesi bekleniyor.
 
GEBZE VİNÇ TAMSAN’I KALDIRAMADI
Bahar turnuvasının müdavim ekiplerinden, geçen yıl Eczacıbaşı E-Kart’a finalde kaybeden Hakan Altun kaptanlığındaki Tamsan ekibi bu yılda dolu dizgin geliyor. Geçeh hafta sakatlanıp oyun dışı kalan kaleci Arif Gebze Vinç maçında kenarda beklesede takımını yalnız bırakmadı. Yaptığı tezahüratlar ve verdiği taktiklerle takım arkadaşlarını yönlendiren isim oldu.  Kaptan Hakan Altun’un da sakatlığı nedeni ile takımdakini yerini alamadığı Gebze Vinç maçında Tamsan skora ulaşmakta zorlanmadı. Centilmenlik içerisinde geçen maçtan Tamsan ekibi 8-0 galip ayrıldı.
 
SAFAŞ YÜCEL BORU’YU TERLETTİ
Şampiyon ünvanlı Yücel Boru ile Ragavo arasında oynanan ve Ragova’nın 1-0 üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşma hala konuşuluyor. Bu kritik maçtan sonra sahaya tam kadro çıkan Yücel Boru ile Bahar turnuvasının yeni ekibi Safaş önceki akşam kozlarını paylaştı. Sürpriz bir başlangıç yapan Safaş ilk 10 dakikada 2-0 öne geçti. Çabuk toparlanan Yücel Boru Murat Aktaş ve Tugan’ın golleri ile önce skora denge getirdi ardından farklı galibiyete ulaştı. 6-3 biten maçta puanını 6 puana yükselten Yücehl Boru zirve yoluna devam etti.
 
14 NİSAN PERŞEMBE
17.30 TELFROM-KONAK HASTANESİ
18.30 FORM PLAST-RAGAVO
19.30 YÜCEL BORU-CANTAŞ
20.30 HİSAR ÇELİK-SAFAŞ
15 NİSAN CUMA
18.00 ROBOTEK-ECZACIBAŞI
19.00 İNCİ PLASTİK - TAMSAN

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2016, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER