banner166

Dilovası’nda doğalgaz çalışmaları

Diliskelesi Mahallesi’nde doğalgaz hatları tümü bitmek üzere.

 Dilovası’nda doğalgaz çalışmaları
banner158
banner174

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın göreve başlamasının ardından geçen 2,5 yıllık süre içerisinde doğalgaz hattının tüm ilçede yaygınlaştırılması için yapılan çalışmada Diliskelesi Mahallesi’nde doğalgaz hatları tümü bitmek üzere.
Diliskelesi Mahallesi’nde yapılan çalışmalar neticesinde orman vasfı hariç 8 sokakta doğalgaz hattının döşenmediği ancak yapılan görüşmeler neticesinde kalan 708, 709, 710, 711, 712, 713, 727 ve 732/4 sokağa da kısa süre içerisinde doğalgaz boru hattının döşenmesinin sağlanılacağı belirtildi.

ABONE OLUN

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar  yaptığı açıklamada, “ Palgaz’ın yaptığı çalışmalar neticesinde Diliskelesi Mahallemizde doğalgaz çalışmaları tamamlanmak üzere, sadece 8 sokağımız kaldı. Onunla da ilgili çalışmalar kısa sürede başlayacaktır. Ancak bizler bu doğalgaz hattının yaygınlaştırılması için çalışırken, vatandaşlarımızın aboneliklerini biran önce yapmaları gerekmektedir. Çünkü abone sayısı yatırımı etkiliyor. Doğalgaz kullanımı ayrıca hem çevre, hem de ekonomik anlamda hem de hayatı kolaylaştırma açsından oldukça önemlidir. Doğalgaz kutusu kapısına bağlanmış ancak kullanmayan vatandaşımız çevre kirliliğine ve ilçemizin kötü imajına katkı sağlamaya devam etmiş olacaktır.”dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 15:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER