Feyzullah Okumuş Sayıştay'da

Feyzullah Okumuş Sayıştay'da

Feyzullah Okumuş Sayıştay'da
banner158
banner174
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığı’na getirildi.
Hayata geçirdiği projeler ile Türkiye’ye örnek olan Büyükşehir Belediyesi’nin yöneticileri Türkiye’nin önemli kurumlarında görev almaya devam ediyor. Daha önce Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde Genel Sekreterlik görevlerinde iken Münir Karaloğlu ve Ersin Yazıcı Valilik görevine, Mustafa Çöpoğlu Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği’ne, Hikmet Yıldırım Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı’na, Fatih Yürük Ordu Su İşleri Genel Müdürlüğü’ne, Cevat Öksüz Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı’na, Hasan Aydınlık Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde görevlendirilmişlerdi. Şimdi de Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş, Sayıştay Dış İlişkiler Grup Başkanlığı’na getirildi. 

Yeni Görevi ile ilgili olarak Feyzullah Okumuş'un Facebook hesabından paylaştığı mesaj şöyle
"Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan"
Değerli Dostlarım,
Bazı dostlarımın "Gel, sana ihtiyacımız var" davetiyle geldiğim Kocaeli'den, gene bir dostum olan Sayıştay Başkanımızın isteği ve Değerli Başkanım İbrahim KARAOSMANOĞLU'nun izniyle ayrılıyorum. Arkadaşlık ve dostluğun "peki" demekle kaim olduğunu bilen biri olarak, tarafıma yapılan davete "peki" demek zorunda kaldım. İhtiyaç duyulan biri olmanın verdiği gurur bir tarafta dururken, sizlerden ve güzel Kocaeli'den ayrılmanın verdiği hüzün ve kederin tarifsiz olduğunu bilmenizi isterim.
Bulunduğum zaman zarfında Kocaeli'de hep iyi insanlarla karşılaştım. Bu şehrin dağlarına, havasına ve denizine adeta aşık oldum. Böylesine güzel bir şehirde yaşama ve bu kente hizmet etme fırsatı verdiği için Allah'ıma sonsuz şükürler olsun.
Buradaki hizmet sürem içerisinde kul hakkına riayet etmeye ve kimseyi kırmamaya çalıştım. Devlet ciddiyeti içerisinde görevimi hep en iyi şekilde yapma gayreti içerisinde oldum. Bütün bunlara rağmen, gene de farkında olmadan birilerini kırdıysam, haklarını yediysem veya üzdüysem, bu kişilerden bana olan haklarını helal etmelerini istiyorum. Eğer varsa, ben herkese hakkımı helal ettim, kimseye kırgınlık, husumet ve küslük içinde değilim.
Yolumuz bir daha bu şehirde kesişir mi bilmiyorum. Ancak, dünya durdukça, bu şehir ve sizler benim için hep özel olacaksınız. Kocaeli'de olmasam da, her yerde ve her zaman, bu şehre hizmet için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim.
Allah yar ve yardımcınız olsun, hoşçakalın...

Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER