Dünya çocukları, gözyaşları ile ayrıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için ilimize gelen yabancı ülkelerden çocuklar ilimizden ayrılmaya başlandı.

Dünya çocukları, gözyaşları ile ayrıldı
banner158
banner174
 Festival süresince Kocaeli’den ailelerin yanında misafir olan çocuklar ilimizden ayrılırken, duygu dolu anlar yaşandı. Bir haftadır birlikte kalan çocuklar ayrılırken zor anlar yaşadı, gözyaşlarını tutamadı. Alikahya İlkokulu’nda Arnavutluk grubuyla vedalaşma esnasında da gözyaşları sel oldu. Ayrılmakta zorlanan çocukların vedasında duygusal anlar yaşandı.

İNTERNETTEN GÖRÜŞECEĞİZ

Alikahya İlkokulu’nda yapılan vedalaşmada Arnavutluk’tan gelen çocuklarla Kocaeli’de onları ağırlayan aileler arasında duygusal anlar yaşandı. Bir haftadır evlerinde misafir ettikleri çocuklardan ayrılırken gözyaşlarına boğulan Kocaelili çocuklar, kalıcı dostluklar kurdukları Arnavut çocuklardan ayrılırken zorlandı. Alikahyada ikamet eden Perihan Dalgıç bu yıl ilk kez yabancı bir çocuğu evinde misafir ettiğini belirterek, Arnavutluk’tan misafiri Azra ile kızı Beydanur’un çok iyi anlaştığını ve arkadaş olduklarını söyledi. Alikahya İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Beydanur Dalgıç, Azra ile bir haftalık süre içerisinde çok güzel vakit geçirdiklerini ve arkadaşlıklarını sürdüreceklerini, internet aracılığıyla da görüşmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER